Citat:
În prealabil postat de Iorest
, folosești epitete denigratoare la adresa lui George Simion, iar aici încerci să maculezi toată imaginea unui preot.
|
Citat:
În prealabil postat de Iorest
Abuzul de cuvinte denigratoare și epitete infamante și bolduirea lor e tot un semn de manipulare.
|
Vezi dumneata, ceea ce se pare că nu înțelegi este că evaluările mele sînt făcute pe baze de fapte, eu nu judec după epitete, etichete etc. Curios, folosirea de astfel de metode (cele bazate pe etichete, epitete etc) am văzut-o destul de des folosită chiar în interiorul Bisericii, chiar de la nivele înalte, ceea ce demonstrează, din punctul meu de vedere, în ce măsură încă există forme de colaborare sau de coordonare a unor așa-zise elite ale BOR cu structuri de poliție politică („Securitate”, cum îi zicea mai demult), căci se știe bine, astfel de metode exact de către acele structuri de poliție politică și torționarism erau și sînt folosite, acolo fiind specifice tot felul de metode de stigmatizare a oamenilor, nu pe bază de fapte, ci pe bază de etichete, epitete etc, în scopurile lor de a distruge vieți prin așa-numitele
metode de compromitere.
Existența în continuare a unor astfel de metode în interiorul BOR, chiar la nivele dintre cele mai înalte, nu dovedește decât decăderea morală foarte gravă în care se află BOR, unde știm bine că sînt destule „elite” care nu mai evaluează pe unii oameni după fapte, ci după etichete și epitete stigmatizatoare, după ordine pe care le primesc de la politicieni sau colaboratori de-ai lor pe căi secrete, infracționale, inclusiv ordine de a se distruge oameni care au avut naivitatea să creadă că în BOR se guvernează după alte principii decât cele folosite de „sataniștii” din politică.