View Single Post
Vechi 03.08.2023, 10:53:20
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
(...), e un șcheian simpatic pt unii antipatic care are vorbele la el.
Cred că popa Necula e unul din top 3 oameni cu care nu te plictisești niciodată la câte ghidușii și expresii are în el.
Cu toate „ghidușiile” lui, care nu arată în bună măsură decât lipsa lui de seriozitate, și cu toate că eu observ niște lucruri care n-au nicio treabă cu vreo „ghidușie” în ceea ce îl privește pe Necula, nu pot să nu observ că de la o vreme încoace „părintele” Necula este evitat cam sistematic de preotul romano-catolic Francisc Doboș, cu care se tot afișa împreună și cu care mai ieșea și la radio (mai era și un pastor luteran neamț care mai apărea cu Necula la radio, să zicem că „nu pricepem” ce căuta acel personaj în același peisaj cu Necula, deși luteranii sînt foarte puțini în România). Cred că preotul Doboș și-a dat seama că riscă să se compromită sau măcar să își compromită parțial imaginea prin asocierea prea mare cu „părintele” Necula, un personaj dubios și din ce în ce mai controversat și contestat în spațiul public (și contestat pe bază de argumente, nu pe bază de „fumuri”).
Reply With Quote