View Single Post
Vechi 19.07.2023, 00:58:45
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul

Nu spun că toți preoții sau ierarhii trebuie să fie sau să fie tot timpul asemenea lui Ioan Botezătorul, dar chiar așa să nu „răsufle” mai nimic, să îmi fie cu iertare dar asta trădează o lipsă clară de mărturisire și de luptă cu vrăjmașul, din anumite puncte de vedere. Deci să mă ierte Dumnezeu și oamenii dar când compar atâția oameni care au fost sacrificați cu popa Necula, supranumit și „nababul în sutană” de către cei de la „ziariștii.com” chiar nu pot să nu observ care oameni sînt adevărate repere (nu îi absolutizez și nici nu-i idolatrizez, au avut și ei păcatele lor).
Ai idee cine sunt cei de la ziariștii.com, niște farisei care scriu la comanda PNL,

https://r3media.ro/directorul-stiril...a-afirmand-ca/

Directorul interimar al Știrilor TVR, Laurențiu Ciocăzanu, a scris, în 2021, articole care au făcut parte dintr-un contract cu PNL, în valoare totală de peste 30.000 de euro, fără ca materialele să fie marcate ca publicitate politică.

Iar Cartianu a fost scos de pe nașul tv de Radu Moraru că avea tot felul de agende la prezidențiale, deci tu citești intoxicările la ăștia doi și ce mai zic ateii de la Turnul Sfatului din Sibiu și ai pretenția să fii imparțial.

Cum să crezi orice ar scrie ciocâzanu, am văzut că după ce l-au promovat pe Mihai Neamțu au început să-l denigreze de frică să nu meargă la AUR, deci ăștia tot ce fac, fac să protejeze procentele PNL care sunt comanditarii lor, sau cine dă banul mai gros, poate dă USR mai mult.

Pentru mine nu mai au credibilitate jurnaliștii care au luat bani de la Ludovic Orban să facă teroare bio-politică în pandemie, să amenințe nevaccinații să facă emisiune liberă de nevaccinați cum a făcut realitatea, care acum încearcă o diversiune promovând-o pe șoșoacă când atacă aur.

Mai lipsea să citezi din Lucian Mândruță sau din newsweek Sabin Orcan cum a făcut alt coleg pe aici, mi-ar fi rușine să merg la Biserică și să iau drept surse de informare oameni care sunt ostili unei societăți conservatoare, care sunt analfabeți liturgic, ăștia să-mi dicteze pe cine să votez sau să-mi formeze opiniile politice și interpretările evenimentelor.

Last edited by Iorest; 19.07.2023 at 01:04:32.
Reply With Quote