View Single Post
Vechi 21.01.2022, 20:27:21
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Pe scurt, nu te pricepi, nu stii ce sa raspunzi.... EVITI.

Raspunsul tau este intotdeauna evitarea.

Ti-am zis, tu esti destept doar cand eviti raspnsul, doar cand vorbesti pe limba ta.

Esti un prost, dar destept pe limba lui, doar cand vorbesti limba ta.

Acum ti-am aratat de ce de X ani de zile +10 tu nu esti capabil sa intelegi nimic.

Pentru ca ti se spune ceva, si tu nu poti pricepe, tu nu auzi....

Ai fost intrebat daca ai repetat experimentul, si tu refuzi sa raspunzi.
Am fost intrebat daca am repetat exeprimentul?

De ce sa repet experimentul lui Erat-Ostene?(ostenit de la luxul din biblioteca din Alexandria)

Am luat de bune toate datele importante:
1. 787Km intre corabii, stalpi, catarge,
2. 7,12 grade unghi fata de razele solare la unul dintre stalpi-catarge

La care am adaugat datele: 3. Apa plata, corabii pe apa plata, stalpi-catarge paralele.

Am facut calculele de gimnaziu si mi-a dat D=6000Km distanta pana la Soare de la suprafata plana a marilor.

Deci ce rost ar fi avut sa repet experimentul?
Numa un idiot ar crede ca matematicianul Eratostene nu a masurat bine, unghiul de 7,12 grade si distanta dintre Alexandria si Assuan.

Nu vezi ca tu eviti si vorbesti mereu pe langa si nu raspunzi si arunci pe mine asa o tampenia cum n-am mai vazut... sa fac io nu stiu ce experiment inca odata ca cica mi s-a spus. Ce crezi ca n-am ce face decat sa fac prostiile pe care le zici tu?

Nu e nevoie sa fac niciun experiment ci doar sa coroborez niste date evidente!!! Auzi ce tampeni scoate despre mine ca refuz sa raspund la intrebarea daca am repetat experimentul. Bai dilitule, pai du-te tu in Alexandria si repeta tu experimentu da vezi ca io nu ti-am spus sa faci asta, dar fa-l ca sa nu fi ipocrit cerandu-mi mie sa-l refac in timp tu te distrezi la ce prostii imi ceri sa fac si sa raspundl!!!

Stii tu, te ia extorsiunea unui degajament intro apa si incepi cu flasneta: pe langa, eviti, nu raspunzi, alea alea...

Io ti-am raspuns da arata-mi unde ai raspuns tu la cele 3 intrebari ale mele!!!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote