View Single Post
Vechi 11.10.2018, 00:51:14
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
sunt doua decizii ale Curtii Constitutionale care au clarificat termenul "soti" din constitutie: un barbat si o femeie. Motivul refrendumului (de redefinire a familiei) nu-si avea rostul. De la inceput acest referendum a fost sortit esecului, asa cum s-a si intamplat
Cred ca a fost vorba, dupa parerea mea, despre clarificarea termenului de casatorie, si anume ca ea, casatoria, este accesibila doar pentru un barbat si o femeie, iar asta doar pentru a limita adoptia copiilor de persoane de acelasi sex care s-ar "casatori" mai mult pentru a infia copii deoarece toate celelalte conditii de viata le au ca si heterosexualii.

Prin casatorie se defineste indirect si termenul de familie pentru ca doi soti pot forma o familie abia daca li se naste un copil care prin sangele lui ii uneste pe soti.
Daca un barbat si o femeie nu pot avea copii, atunci adoptia unui copil ii uneste duhovniceste pe soti si astfel ca si fara sa li se nasca un copil ei pot forma o familie.

Pentru ca doar din "uniunea" unui barbat cu o femeie pot rezulta copii, tot unui cadru la fel de natural, dar si legal, s-ar cuveni sa fie dati orfanii spre adoptie.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote