Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Insa daca declari o chestiune precisa, legata de cifre, precum ce-i bolduit mai sus, oricine poate verifica si isi poate da seama ca esti cu totul in afara realitatii.
La acest capitol desigur. In toate celelalte, ai dreptate.
|
Asa este, cifra e gresita, eu am citit de 400 de mii de penticostali in Brazilia, dar era o cifra gresita. Dar problema ramane aceeasi, cele cateva sute de milioane de penticostali sunt inexistente. De fapt sunt date mai multe cifre, plecand de la cea amuzanta, de peste 600 de milioane, alte surse dau 250 de milioane, pana la 130 de milioane. Eu am spus ca sunt cateva zeci de milioane, incluzand si cei 25 de milioane de membrii din Brazilia.
Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Daca spui vreo traznaie gen "doar ortodocsii vor ajunge in rai ceilalti crestini vor merge in iad", nimeni nu te poate verifica, asa ca nu pot decat sa te creada sau sa se amuze.
|
Aceasta nu e nicio traznaie, este invatatura Bisericii, adica faptul ca nu exista manturie in afara Bisericii. Si e ceea ce spune Mantuitorul, am dat citatele si explicatiile, e un neadevar ca nimeni nu poate verifica. Dar pe tine nu te intereseaza ce spune Mantuitorul, desi sustii ca ortodocsii nu respecta ce scrie in Sfanta Scriptura.