Citat:
În prealabil postat de catalin2
Daca afirmi doar asa, fara nicio dovada, inseamna ca vrei sa denigrezi in mod mincinos ortodoxia. Ca sa arati ca nu esti mincinos prezinta o dovada istorica.
|
Tot ceea ce imi ceri mie, trebuie sa faci tu primul, nu uita! Ca sa arati ca nu esti mincinos trebuie sa prezinti o dovada istorica in care sa se ateste ca penticostalii au boscorodit sau au bolborosit.
Citat:
Asadar, daca denigrezi fara sa aduci nicio dovada, in regulamentul forumului scrie ca nu se accepta deigrarea ortodoxiei, o sa raportez adminului.
|
Vorbesti de parca te-ai fi inscris ieri pe forum.
1. Eu nu denigrez absolut pe nimeni.
Dimpotriva sunt un ecumenist, dupa cum ai zis de zeci de ori. Singurul lucru pe care il fac este ca, atunci cand se spune despre penticostali minciuna ca ar bolborosi, prezint opinia istoricilor: singurii care au boscorodit sunt preotii ortodocsi. Nu e parerea mea, eu nu sunt istoric. Asa spun documentele. In mod special "Scurta Istorie a Bisericii Romanilor" de Episcop Ioan Ploscaru. Ca tie nu iti place ce scrie in carte, nu e treaba mea.
2. Adminul nu da doua parale pe rapoartele tale.
El nici nu trece pe aici. S-a plictisit de mult si are alte treburi mai importante. Oricum el baneaza dupa ureche, dupa chef, dupa cum se trezeste, mai vesel sau mai nervos. Nu se poate avea incredere in obiectivitatea adminului. De altfel i-ar fi si dificil, e singurul moderator si asa a fost si cand erau 1000 de utilizatori activi pe forum. Acum cred ca nu mai e interesat. Nu au ramas nici macar 100.
3. Eu nu mai sunt afectat (demult) de banare.
Am fost banat de zeci de ori pe nedrept. Una in plus sau in minus, pentru mine nu valoreaza doi bani. Daca vreau intru imediat inapoi, daca sunt plictisit, intru mai tarziu. Si altii au fost banati de multe ori pe nedrept. Evanghelici sau ortodocsi. Adminul nu s-a sfiit sa baneze un preot ortodox pe care-l cunosc si despre care stiu ca este un om al lui Dumnezeu, veritabil.
Deci, raportul tau e irelevant.
Citat:
Daca faptul ca penticostalii bolborosesc nu e adevarat, arata in ce limba vorbesc.
|
In limbile in care au vorbit apostolii in Ierusalim, romanii in Cezareea, ucenicii lui Ioan in Efes si grecii in Corint. Penticostalii se roaga lui Dumnezeu in limbi si transmit mesaje prin vorbire in limbi urmata de talmacire. Dupa cum arata Scriptura.
Insa nu bolborosesc NICIODATA.
Doar cei care denigreaza credinta penticostala mint ca ar bolborosi.
Citat:
Ca am vazut din link-uri cum vorbesc. Sunt argumente, nu sunt doar afirmatii neadevarate.
|
Ce vezi tu e ceea ce au postat cei care vor sa batjocoreasca.
Nu ai absolut niciun argument, sunt acuzatii complet neadevarate.