View Single Post
Vechi 13.09.2017, 00:30:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lidiap Vezi mesajul
In primul rand multumesc tuturor celor care mi-au adresat un gand, sunt convinsa ca fiecare din cei prezenti aici este animat de ganduri bune.
As fi ipocrita sa spun ca numai el e de vina. Nu, de vina suntem amandoi. Partea neplacuta este ca nu am reusit sa trecem peste o sincopa care, in alte situatii, ar fi fost rezolvata demult.
Ce sincopa?

Citat:
Repet, am facut tot ce era omeneste posibil sa salvez aceasta casnicie dar nu am reusit. Actualmente sotul a parasit din nou domiciliul si, mai devreme sau mai tarziu, intrucat vrea sa-si refaca viata, va cere si divortul.
Si atunci de ce sa te agiti tu?
Cine stie, poate isi vine in fire pana atunci.

Citat:
Sunt multe de spus, poate nu intereseaza pe nimeni, dar e trist sa vrei sa construiesti ceva cu cel de langa tine, sa-ti faci planuri si sa descoperi ca erau numai planurile tale, nu si ale lui.Inca nu stiu ce l-a determinat sa aleaga drumul acesta, nu ne lipsea nimic.
Poate lui ii lipsea ceva.
Nu stiu de ce oamenii fac asumtii gresite, daca cineva se casatoreste cu tine nu inseamna ca perspectiva lui/ei asupra casatoriei, asteptarile, etc. sunt la fel cu ale tale si ceea ce oferi e tot ceea ce are celalat nevoie.

Citat:
Eram o familie normala, fara griji prea mari, dar ceva a scartait in relatia noastra.
Pai hotaraste-te, mai intai spui ca fost o "sincopa" pe urma ca nu stii ce l-a determinat sa faca asta.

Citat:
Psihic nu mai am resurse sa lupt. Ma sperie singuratatea, ma sperie faptul ca nu am posibilitati financiare care sa ma ajute sa cresc copilul, nu m-am gandit vreodata ca voi ajunge in acest punct. Dar, decat sa-mi plang de mila veti spune, mai bine sa caut solutii la problemele ce vor aparea.
Da, solutii sunt, dupa divort va trebui sa plateasca pensie alimentara, dar probabil nu foarte mult, depinde de venituri..