View Single Post
Vechi 05.02.2017, 23:12:54
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

CristianR, ce fumezi?! Cartarescu?! Holy shit...Ai vazut modul in care se exprima poetul asta prooccidental la modul fanatic despre votantii PSD? Da, nu e vreun secret ca majoritatea votantilor PSD sint din generatiile parintilor si mai ales bunicilor nostri.
Citeste si singur, minca-i-ar limacsii cartile.
Sper ca acea catastrofa geologica sa distruga cit mai rapid nucleul UE si Rusia deopotriva, sa fie mari lacuri de pilda, sau dimpotriva mari lanturi vulcanice unde sint acum imperiile astea, ca sa se sature toti admiratorii de stapini sa mai aduleze imperii nefaste. Era ciudatul ala care pupa pe rusi undeva, bine ca o fost banned, ala era la o extrema, voi la cealalta.
Pe tine nu te-ar deranja sa rada spalacitul de Schweighofer sau alalalt defrisator, Verestoy, muntii Rominiei, daca niste companii occidentale ies fericite din asta.
Eu as ride daca Austria ar trece printr-o catastrofa ecologica cu efect similar, poate invata bogatanii ceva din asta. Nici o sansa.
Vorbeam azi cu un tefelist, altfel ne intelegeam bine pin ala momentul asta, eram undeva intre cunostinte. Dialog: Eu: - Tu admiri tehnocratii?! Oameni astia slujesc multinationalelor, via lobby-ul din Bruxelles. El: - Nu conteaza de unde vin, totul e sa nu fure. Ai nostri fura intotdeauna.

Mno, judecati si voi. Cred ca Boia are orgasme pe chestia asta: am ajuns sa ne punem cenusa in cap, ca cica sintem un neam de hoti. Occidentalii si rusii, care au furat pamintul si resursele atitor popoare, ce sint!?