Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Nu mai spune. Iti dau eu exemple cate vrei, de la Nastase condamnat chiar daca nu exista probe directe si pana la Becali. :)
Nu mai vorbim despre Bica sau ce se judeca mai nou, unde martorii spun in instanta cum i-au santajat procurorii sa scrie intr-un anumit fel denuntul. Dar probabil dupa cum fosta sefa a ICCJ spunea ca judecatorii trebuie sa fie partenerii procurorilor, exista si avocati care cred ca si ei trebuie sa fie partenerii procurorilor. Ca sa-i infunde pe corupti mai repede. :)
|
Și aceste exemple se susțin pe ce ? Pe competența și experiența ta juridică, coroborată cu informații culese de la Antena 3 ?
Se spunea mai demult că tot românul este expert în politică și fotbal. Mai nou, se pare că tot românul este expert și în drept penal, chiar dacă n-a călcat în viața lui într-o sală de judecată și n-a citit o carte de drept penal. Trăiască televiziunile lui Ghiță și Voiculescu.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.
"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi
Last edited by GMihai; 24.01.2017 at 22:29:14.
|