Subiect: Sunt singura.
View Single Post
Vechi 25.12.2016, 18:02:39
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Deci inca o data pentru Alin, Demetrius si simplliu, ca sa incheiem discutia.

Demetrius a incercat sa explice faptul ca o femeie poate ramane insarcinata, virgina fiind, dar cu ajutorul partii barbatesti. Vorbea de un spermatozoid care poate patrunde prin himen. Mi-as dori sa ne lamureasca un medic aici, pentru ca eu tot nu cred ca este posibil, dar poate nu vad eu mecanismul.

Noi vorbeam nu de o fecioara oarecare, ci de Maria, mama lui Iisus.
Ea nu a avut interventie masculina. Nu a fost nici o relatie sexuala, nici un barbat nu s-a atins de ea. Pruncul a fost conceput cu ajutorul Tatalui.
Si de asta spuneam ca nu este posibil omeneste. Pentru ca nu este posibil.
In plus Fecioara Maria nu a cunoscut nici dupa nasterea Fiului un barbat (trupeste vorbind). Cu Iosif nu a fost casatorita in nici un fel.
Acesta i-a fost dat ca logodnic (nu stiu de ce acceptiunea asta). Era foarte in varsta si putea foarte bine s-o adopte ca un tata.
EA a trait in lume, cu un barbat in casa, cu copil si totusi a fost fecioara, fara sa fi cunoscut barbat.

Asta incercam noi sa explicam.

Pentru adelina - asa o casatorie nu exista. Daca vrei sa te casatoresti trebuie sa traiesti cu sotul tau. Biserica nici nu permite altfel. Copii poti sa ai si fara relatii sexuale.
Inclin si eu ca si AlinB sa cred ca ai niste probleme, ca retinerea aceasta nu este normala. Ori este ceva hormonal (frigiditate), ori o trauma sufleteasca, ori pur si simplu n-ai gasit omul pe care sa-l iubesti incat sa-l doresti si trupeste. Cand iubesti cu adevarat un om, ii iubesti totul, si trupul si poti concepe totul cu el, inclusiv relatiile trupesti.

Last edited by sophia; 25.12.2016 at 18:04:48.
Reply With Quote