Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Comparatia dintre legea morala si eu tot nu maface religioasa. Legea moraa e aceeasi i orice religie, chiar si in cea musulmana. De ce sa aleg o religie cand toate au in esenta celasi lucru?
|
Ciudat e ca nu spui la fel cand e vorba de haine, pantofi, parfumuri
Citat:
Nu e nimeni tap ispasitor pentru nimic. Iar probleme psihice nu am, te asigur de asta. Patimi am, ca ORICE om.
|
Crestinul nu e "orice om". Incearca sa lupte cu ele.
Citat:
Nu, confilictele sun la acei falsi crestini care-s multi, fie ca iti place sao ecunosti sau nu. Eu as fii la fel de fals crestin daca m-as declara crestin. De ce sa ma mint singura si saii mint si pe altii?
|
Pai nu-ti cere nimeni sa-ti insusesti formal un statut la inaltimea caruia nu poti sa te ridici :)
Citat:
Dragule, nu am nevoie de psiholog, am fost si sunt perfect sanatoasa psihic si fara probleme. Doar daca vezi tu probleme acolo unde nu sunt...iti sugerez si tie un consult la un psiholog, poate te ajuta sa accepti ca nu esti atat de bun cum incerci sa ne arati prin postarile tale.
|
Exista boli mai periculoae decat cele psihice, trec neobservate si distrug omului nu doar viata asta, ci si cealalta... sunt bolile duhovnicesti iar pacatul cel mai mare ramane fudulia, iar cand se insoteste si cu prostia e pur si simplu devastatoare.