View Single Post
Vechi 16.09.2016, 01:52:21
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crinrin Vezi mesajul
N-am nimic cu tine, sincer. Scrii foarte frumos pe diferite subiecte, dar la altele devii sensibil, semn ca ceva scartaie. E doar o parere.
La asta lucrez, n-am voie sa fiu sensibil in sensul bolnavicios al cuvantului, chiar daca raspund repede dupa nu tin rautate, ma pot deconecta cu gandul de la forum chiar daca intalnesc situatii stresante, eu din polemica invat, trebuie sa fiu si mustrat.

Chiar ma intrebam acum cateva zile la Eghina la mormantul Sfantului Nectarie daca e bine sa scriu pe forum.
Aia cu genul feminin a fost o dovada ca te-am enervat atat de tare incat ai jucat dur, te-am scos si eu din echilibru ma gandeam ca ma provoci sa te jignesc pt a fi banat, pana la urma forumul si orice modalitate de comunicare e o sabie care ne cerne.

Eu sunt multumit daca orice discutam ramane pe forum si nu apune soarele peste mania interlocutorilor, daca forumul ma face sa acumulez ura atunci mai bine ma retrag.