View Single Post
Vechi 07.09.2016, 17:18:52
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Clar nene, mergi la doctor.
Păi Doctorul... mi-a recomandat să cred! Tu la ce doctor mă trimiți? La cel care te-a ''vindecat'' pe tine?

Citat:
Sau undeva unde povestile astea ar avea priza, aici dupa cum vezi, trezesti cel mult compatimire.
Nu sunt povești ci este purul adevăr al tinereții mele din armată, cînd habar nu aveam de Cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice, adevăr de taină personală pe care ți l-am destăinuit și ție ca unui prieten.

De compătimit nu ar fi de ce să mă compătimească pe mine cineva ci eventual ați avea voi de lucru, să vă compătimiți unii pe alții căci voi sunteți cei ce nu puteți crede nicicum în ciuda argumentelor și a mărturisirii adevărate căci eu sigur nu vă mint. N-am niciun interes ascuns. Exact așa s-a întîmplat prin 92-93 și nu cred că am mai spus la cineva taina asta a mea. Și nu e ca să mă laud și nici ca să vă înspăimînd căci pe atunci eram doar o apă și-un pămînt... foarte păcătos și de plin de toate iadurile gLumii. Între timp am mai lepădat din ele și m-a mai spălat Dumnezeu... așa cum se poate spăla un porc mistereț care vrea să devină iedul ăla mic ce nu vrea să deschidă ușa la lupii îmbrăcați în haină de capră care cîntă:

''Trei iezi cucuieți, ușa mamii descuieți că mama v-aduce vouă...'' știi tu Capra cu trei iezi. Deci acuma stau la ușă și mă păzesc să nu intre în casă necredințele și minciunile unora sau altora.

Last edited by vsovi; 07.09.2016 at 17:31:08.
Reply With Quote