View Single Post
Vechi 03.08.2016, 20:33:00
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
asta i se trage de la pamantul plat!
ps: amice vsovi, cred ca ti-ai dat seama ca am glumit!
Știi cum fug demonii auzind de pămîntul plat și că crezi așa conform scripturii? Fug mîncînd pămîntul... de groază. Nu le vine să creadă că nu te-au putut păcăli uneltele lor cu toate teoriile cele ''științifice'' ale gLumii și atunci fug să-și aducă forțe proaspete crezînd că cu cît sunt mai mulți și mai vicleni vor reuși să te înșele.

Pe mulți îi înșală însă cu pămîntul plat... căci ei cred că e plat așa ca o farfurie, adică așa ca o planetă farfurie, neștiind ei din ce pricină e plat și care sunt motivele și argumentele și nici de ce din scripturi rezultă că e plat... ei doar cred orbește că e plat pentru că le-a spus un ''mare'' predicator al unei secte neo-protestante (Domnul nu urăște nici sectele, nu urăște oamenii trupești și care nu sunt duhovnicești ci iubește toți păcătoșii chemîndu-i la pocăință însă ele din pricina încăpățînării lor nu intră în Împărăție fiindcă batjocuresc pe Maica Domnului prin răstălmăcirea scripturilor) și care i-a speriat cu Apocalipsa ca un fel de cataclism și de frică ei gata cred și urmează viața neo-protestanților lipsită de Har și de Tainele Credinței... doar pentru că le-a spus el că pămîntul e plat.

Chiar eu însumi mă pot păcăli cu pămîntul plat dacă uit că el a apărtut din Cuvîntul lui Dumnezeu, încercînd să mă rezum la cunoștiințele fizico-matematice așa cum fac ereticii.

E plat pămîntul pentru că Dumnezeu iubește Dreptatea!.. iar Cine face dreptate în Adevăr fără să caute la fața omului acela musai împlinește Voia lui Dumnezeu... așa cum ne-a Învățat Domnul Iisus Hristos... ''poruncile alea mari să le faceți!.. și pe alea mici să nu le lăsați.''

Last edited by vsovi; 03.08.2016 at 20:38:48.
Reply With Quote