Citat:
În prealabil postat de stefan florin
asta i se trage de la pamantul plat!
ps: amice vsovi, cred ca ti-ai dat seama ca am glumit!
|
Știi cum fug demonii auzind de pămîntul plat și că crezi așa conform scripturii? Fug mîncînd pămîntul... de groază. Nu le vine să creadă că nu te-au putut păcăli uneltele lor cu toate teoriile cele ''științifice'' ale gLumii și atunci fug să-și aducă forțe proaspete crezînd că cu cît sunt mai mulți și mai vicleni vor reuși să te înșele.
Pe mulți îi înșală însă cu pămîntul plat... căci ei cred că e plat așa ca o farfurie, adică așa ca o planetă farfurie, neștiind ei din ce pricină e plat și care sunt motivele și argumentele și nici de ce din scripturi rezultă că e plat... ei doar cred orbește că e plat pentru că le-a spus un ''mare'' predicator al unei secte neo-protestante (Domnul nu urăște nici sectele, nu urăște oamenii trupești și care nu sunt duhovnicești ci iubește toți păcătoșii chemîndu-i la pocăință însă ele din pricina încăpățînării lor nu intră în Împărăție fiindcă batjocuresc pe Maica Domnului prin răstălmăcirea scripturilor) și care i-a speriat cu Apocalipsa ca un fel de cataclism și de frică ei gata cred și urmează viața neo-protestanților lipsită de Har și de Tainele Credinței... doar pentru că le-a spus el că pămîntul e plat.
Chiar eu însumi mă pot păcăli cu pămîntul plat dacă uit că el a apărtut din Cuvîntul lui Dumnezeu, încercînd să mă rezum la cunoștiințele fizico-matematice așa cum fac ereticii.
E plat pămîntul pentru că Dumnezeu iubește Dreptatea!.. iar Cine face dreptate în Adevăr fără să caute la fața omului acela musai împlinește Voia lui Dumnezeu... așa cum ne-a Învățat Domnul Iisus Hristos... ''poruncile alea mari să le faceți!.. și pe alea mici să nu le lăsați.''