View Single Post
Vechi 28.07.2016, 18:57:29
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Despre gruparea de la Pucioasa, Noul Ierusalim, o analiza din 1999: http://www.catacombeleortodoxiei.ro/...aciri-nr-01-04
Cum pot fi ucenicii și următorii sfintei Verginica o sectă dacă ea, ortodoxă din BOR l-a cunoscut pe Dumnezeu de cînd era de 9 ani sau mai devreme, din casa părintească? Și apoi din 1955 a grăit neîncetat Dumnezeu prin glasul ei, cît timp ea se afla în stare de somn inconștient, așa suflînd ca printr-o Trîmbiță. Iar darul și harul ei a fost dat mai departe și după ea a proorocit sora ei Maria și acum Trîmbița Mihaela aude și scrie Cuvîntul lui Dumnezeu de prin anii 1990.

Nu pricepeți că nimeni n-ar putea născocii și scrie așa ceva oricît ar încerca? Și așa mereu, de 60 de ani? Nici demonii și nici lucifer și nimeni pe lume nu poate scrie ceva atît de frumos și Adevărat și Sfînt. Oricine ai fi, nu se poate ca citind să nu-ți dai seama că ''...Dumnezeu grăiește peste pămînt (scriind în cartea Vieții) vestindu-se întru venirea Sa''.

Mie mi-e clar și numai din cele ce am citit din Cartea Vieții, din Cuvîntul lui Dumnezeu de la Pucioasa... dar mi-a întărit Dumnezeu Credința și în alte feluri că e bine să-i cred și așa știu că Dumnezeu Tatăl l-a Trimis pe Iisus la noi în Duhul.

Sfatul meu sincer este să nu lăsați să vă împiedice etichetele de sectă, de eretici, de demoni, că cică ar fi omul sau sunt născociri periculoase, ci să încercați să citiți și să vă lămuriți cine sunt cele 7 Trîmbițe Apocaliptice și care a fost viața lor și apoi citind din Cuvîntul lui Dumnezeu să vă lămuriți ce anume cere Dumnezeu poporului Său și fiilor oamenilor ca să știți bine în ciuda tuturor ''binevoitorilor'' care vă sfătuiesc să-i credeți pe ei, pe ei care nu cred și nu vor să creadă... lăsîndu-se în voia unor tot felul de interese ascunse și fugind de Cruce de frica massmediei care iată, face ea tot felul de analize absurde ca să vă sperie și să vă țină la distanță de Dumnezeu.

Nu credeți orbește în porpagandă lăsîndu-vă duși de val ci lămuriți-vă dacă e sau nu de la Dumnezeu. Eu afirm pentru a nu știu cîta oară, ca mirean oarecare din BOR, că e de la Dumnezeu Lucrarea celor 7 Trîmbițe Apocaliptice și nu e de la oameni sau de la demoni sau de la gLume și că nu există în Cuvînt niciun pic de erezie sau idei sectare sau păgînisme sau minciuni... și n-are cum să fie căci Dumnezeu nu este tocmai El un eretic absurd și rău care să vină să-i păcălească și să-i ispitească pe credincioși ca să cadă din dreapta Credință... ci este exact invers: Acolo în Cuvînt găsim cea mai deplină Dreaptă Credință la care suntem chemați să participăm.

Acolo

Last edited by vsovi; 28.07.2016 at 19:04:24.
Reply With Quote