Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Stai linistit, ca nu mai dureaza mult. Uiti ca Romania e tara emergenta. Cu un decalaj de cativa ani, ce se intampla la Paris se intampla si la Bucuresti.
|
Tot ce e posibil, din necesitati politice s-ar putea sa avem si noi parte de un demo ceva desi va fi cam greu de justificat, fara sa cada in ridicol.
Adica, sa pui o bomba in Romania, e ca si cand ai dinamita cotetul cu gaini.
Cam greu de justificat ideologic, desi din slugarnicie, am trimis si noi oameni sa moara pe bani, in Irak si Afganistan, macar nu am facut-o din colonialism, si in afara de bani pierduti si oameni intorsi in sicrie, n-am castigat nimic din asta.
Citat:
Bineinteles ca trebuie o cruciada. Una mare. Dar cine sa o faca, in zilele noastre ? Cel care are puterea spirituala este mut, iar cei care au puterea temporala sunt surzi.
|
Casca ochii bine, desi ar fi impropriu de numit cruciada, zeul lor fiind mai degraba banul si setea de putere, "cruciada" asta moderna s-a intamplat deja cu ceva timp inainte sa se intample ce vezi acum prin Europa.
Cu alte cuvinte, benzina nu e lichidul cu care stingi focul pe care tu insuti l-ai provocat.
Citat:
Sau, pentru dumneata, in varianta ortodoxa: cand Daniil Sihastrul e inlocuit cu Daniil Ciobotea si cand pe tronul lui Stefan cel Mare este Klaus Iohannis, atunci nema Podul Inalt.
|
Ba da, toate sunt (aproape) la locul lor, minus Stefan cel Mare, "Podul Inalt" sunt chiar doua acum: UE si Fratele cel Mare, jocul de glezne tocmai a devenit mult mai complicat.