View Single Post
Vechi 05.07.2016, 19:35:48
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Are importanță, pentru că ai spus că ai scris numai vreo 200 de mesaje. La astea, ca să fim cinstiți, trebuie adăugate și cele scrise sub celelalte pseudonime.
Păi pentru a fi cinstiți trebuie să ne raportăm la ce a scris Trimisul, adică eu și să facem comparația cu postările lui AlinB ca să vedem cine e trollul.

Dar hai să las după tine și să presupunem că aș fi cine vrei tu. Cîte postări îți ies dacă le aduagi de la toți vsovii tăi? Dă peste 17.000 câte are AlinB?

Păi dacă aș posta 10 postări pe zi inclusiv sîmbăta și Dumnica și în concedii (eu nu postez atunci) timp de 10 ani și aș avea mai puține postări ca AlinB!

Deci nu ți-e clar nici acum cine e trollul și cine trebuie compătimit și tratat?

În 5 luni de cînd sunt pe forum am 225 de mesaje deci în 10 luni aș avea 450 de mesaje și în 12 luni aș avea 540 de mesaje.

În 10 ani aș avea 5400 mesaje iar în 20 de ani aș avea 10800 de mesaje.

Practic în aproape 35 de ani aș reuși performanța de a avea peste 17.000 de mesaje.

Deci crede-mă că pentru a fi cinstiți avem nevoie de altceva și nu de ceea ce insinuezi tu că ar trebui să adaugi mesajele mele la cine știe ce useri.

Avem nevoie de Dreaptă Credință și de discernămînt!.. ca să nu punem botul la vrăjeala oricărui user ce aberează... și care aberează de multe ori pe minut de a ajuns atît de rapid că a sărit la cifra asta de peste 17.000 de postări.

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 19:43:35.
Reply With Quote