Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu are cum sa fie vid. De ce? De Elena Udrea.
Si nici 9km/h. De ce? Ca asa scrie in "cartile sfinte".
|
Tu ai spus-o!.. susținînd că eu am spus-o.
Fraierii s-ar putea să te creadă pe tine. De ce? Pentru că ești un troll cu peste 17.000 de mesaje care ești în stare să-i faci pe toți să se ia după tine și apoi adminul să se sesizeze din oficiu ca să-mi taie mie subiectul de discuție sau să mă banneze... spre bucuria haitei căpiate. (nu eu am căpiat-o dar faptele ei confirmă căpierea)
Unde o fi deci problema? La Elena Udrea? La cărțile sfinte? La mine?
Ironizezi de parcă ai rîde de mine însă tu ești cel ce ai o astfel de ''logică'' foarte tare cu care reușești să-ți dai seama mai bine ca oricine ce scriu chiar fără să citești (decît primul rînd) și apoi tu spui ceea ce spui și nu eu.
Eu cred totuși că ''cine zice ăla zice și cine zice ăla e!'' așa cum spun copiii.
Nu mă supăr, mă bucur că ești prezent, mă întristez doar că adminul s-ar putea tot mie să-mi aplice cenzura tăind tot subiectul, tot firul de discuție... pentru că fie te crede pe tine orbește că cică eu îmi bat joc de ortodoxie fie pentru că l-ai convins după strategia: trollul strigă opriți trolul sau hoțul stigă săriți hoții sau nebunul stigă opriți nebunul sau batjocoritoriul ortodoxiei stigă săriți batjocoritorul ortodoxiei!
Deci nu tu ești vinovat pentru ce se întîmplă în urma postărilor tale diversioniste. Așa că te aprob de parcă eu aș fi scris:
1. Nu are cum sa fie vid. De ce? De Elena Udrea. (Mi-ar fi rușine de ea să susțin minciuni că cică ar fi vid)
2. Si nici 9km/h. De ce? Ca asa scrie in ''cartile sfinte''. (Da, nici 9km/
s, scrie în logica mea cinstită bazată pe cărțile sfinte, căci ghilimele tale subliniază corect că nu eu sunt un sfînt ci un păcătos... Trimis.)
Deci iată, chiar așa spun eu cum tu subliniezi, eu spun că este adevărat așa cum spui tu că aș fi zis eu. Eu susțin 1 și 2 căci sper că poate o să te liniștești dîndu-ți dreptate! Eu mă bucur că ești prezent la discuție deci nu mă supăr că postezi aici chiar dacă postezi în bătaie de joc... la adresa... știi tu.