Citat:
În prealabil postat de Copacel
Pai cred ca este un fetish.Eu cred ca tine de atrsctie sexuala.
Pur si simplu probabil ii place de ea ca femeie.Insa daca si-ar permite s-o admire dpdv sexual atunci s-ar apuca de alte patimi care ar intra in conflict cu Dumnezeu.Si atunci probabil converteste acesta atractie sexuala in admiratie eclesiologica pt ca astfel, crede el , nu o sa-l supere pe Dumnezeu.
Astfel motivul pt care o considera sfanta nu sunt motive religioase ci motive de atractie sexuala autoconvertite in motive eclesiologice.Evident cu cat gradulbdr atractie(excitatie)
sexuala este mai mare cu atat gradul de " sfintenie" este mai mare.
Eu personal cred ca asta este mecanismul de baza din subconstientul lui care face aceasta autoconversie periculoasa.Asta e parerea mea insa s-ar putea sa tie gresita.
Numai un psiholog ortodox practicant ar putea lamuri lucrurile dupa un consult.
|
Sunt căsătorit dragul meu și cine se uită la o femeie ca s-o poftească a și făcut păcatul numit adulter în inima lui deci nu e vorba de atracție sexuală căci nu-mi place fizic de ea ci îmi place dreptatea și adevărul ei pe care-l mărturisește fără frică.
Deci iată că și dumneata ai idei egipsihologice. Voi chiar nu vedeți că ea are dreptate și că este o victimă a sistemului ticăloșit care o scoate țap ispășitor pentru toate jafurile făcute în ultimii 26 de ani?
Cum oare puteți să nu vedeți ceva atît de clar? Ce anume vă orbește în asemenea hal încît să nu puteți crede că ea chiar este nevinovată și iertată de Dumnezeu? Se pare că voi, deși sunteți creștini, n-o puteți ierta pentru poșete și pentru tocuri și atunci musai am eu atracții sexuale față de ea. Nu dragilor, eu nu o iubesc pentru cum arată, ci pentru lupta ei cea bună, adică pentru ce spune și pentru cît suferă de la lume din pricina Adevărului.
Nu e nimic egipsihologic aicea, că e și frumoasă și că i-aș face copii, asta e partea doua, și poate că aș lua-o de nevastă dar ce ne facem că sunt căsătorit și nevasta mea nu acceptă să am două neveste sau amantă? Deci să fiu oare atît de prost ca să-i ador frumusețea în deșert? Dacă îi ador frumusețea așa cum spui, deci dacă ar fi adevărat asta, atunci o ador ca pe frumusețea oricărui îngeraș, pentru că Elena Gabriela e nume de mare înger... și aș iubi-o ca pe orice creatură frumoasă pe care a făcut-o Creatorul, Dumnezeu, fie numai cu Cuvîntul împlinind și Duhul Sfînt fie cu mîinile Lui din țărînă suflănd apoi Duh Sfînt peste ea ca să prindă viață frumoasă și bună.
Deci pentru dreptate și pentru adevăr o iubesc pe Elena Gabriela căci e singura care a rămas fidelă alianței Drepate și Adevăr pînă la capăt, restul s-au lepădat de Băsescu exact cum te-ai lepăda de un măr stricat. Cînd zic măr, mă refer la sigla PMP.