View Single Post
Vechi 29.06.2016, 15:58:23
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Rostul duhovnicesc al inchinarii la Udrea si declaratiile tale cum ca te crezi Hristos + reclama la puciosi si "Falsul Ierusalim" nu erau cu rost duhovnicesc ci dimpotriva, o bataie de joc la adresa credintei.

Si nu-ti plange de mila, ca prolific verbal esti, sa-i multumesti ca e intelegator si tolerant peste poate ca acum nu mai scriai de pe pseudonimul asta si trebuia sa-ti faci un alt cont amnezic vizavi de "incarnarile" precedente.
Nu e clar cît de tare ești virusat de propaganda celui rău?
Ce mai e de zis? Ce să-ți mai răspund?

Nu-mi plîng de milă ci te întreb ca să ne lămurim:

1. Ce ți-a greșit ție Doamna Elena Udrea Gabriela, sau ortodoxiei sau țării pe care le aperi?

2. Ce te face să crezi că ceea ce scriu eu și cred și susțin sunt o bătai de joc la adresa ortodoxiei? Nu pricepi că eu sunt mirean creștin ortodox din BOR și nu le fac lor reclamă, pentru că orice reclamă se face pe bani ci eu chiar cred în Noul Ierusalim de la Pucioasa și în Cuvîntul lui Dumnezeu? Nu pricepi că nu e niciun rău să te crezi sau să fii Hristos ci e rău să crezi ce crede satana și să te crezi ce se crede satana și să fii satana și să faci ce face satana?

3. Adică atît de tolerant și înțelegător este încît mi-a retezat dintr-un foc tot firul de discuție pentru că i-ai cerut tu? Păi tu ar trebui să-i mulțumești că ți-a făcut pe plac ție, nu mie și nici lui Dumnezeu deci tu ar trebui să-i fi recunoscător că deși la orice mesaj faci atacuri la persoană mințind și insinuînd în mod josnic ești tolerat încît nu am văzut să-ți dea vre-un avertisment ca să-ți mai reduci tupeul! Eu nu am de ce să-i mulțumesc eu l-am iertat.

4. Amnezia și metempsihoza multiplelor încarnări îți este ție specifică și nu mie căci asta faci ori decîte ori neglijezi adevărul și înțlegerea corectă din mesajele și textele mele. Deci lingușeala asta pe lîngă admin e un fel de dare și luare de mită așa că dragule dacă te-ar vedea procurorii cărora te închini tu, cei ce au lapidat-o pe Udrea, or să te bage acte de corupție. Așa că nu mai fă pe viteazul cînd defapt ceea ce faci tu sunt dovezi de lașitate și de răutate propagată așa ca mitomanii care cred ei că așa se apără ortodoxia sau forumul sau sănătatea mintală sau onoarea sau imaginea și credibilitatea. Păi dragul meu tu în mod clar prin ce susții și prin felul cum te comporți și dialoghezi nu ai cum să faci parte din biserica ortodoxă pentru că tu nu crezi în Dumnezeu ci tu crezi în lume dragul meu și ești la fel de mincinos și de laș ca ea, și îmi pare rău că trebuie să ți-o spun pentru că iată că așa o să mă și urăști. Și crezînd în lume, în secte, în stiliști, în atei și păgîni și în toate amestecăturile metempsihotice ale încarnării iată că ai tupeul să mi le verși pe toate mie în cap și numai pentru faptul că ție îți este frică să crezi cu adevărat în Dumnezeu. Ți-am spus că te iert și dacă te-am iertat acum ce mai vrei?

Vrei să ai și dreptate? Păi n-ai cum din păcate pentru tine, dreptatea este a celor drepți și nu a celor învîrtoșați la inimă și la sfințenie!
Reply With Quote