Citat:
În prealabil postat de CristianR
Ceea ce s-a întâmplat după nu le aparține.
|
Nici ceea ce li s-a intamplat inainte nu le-a apartinut.
Citat:
scurt timp după revoluție, a început să se vorbească despre „revoluția furată”. Și atunci, cei care s-au simțit trădați, s-au strâns în Piața Universității. Unde iarăși unii au fost omorâți iar mult mai mulți bătuți, pentru că strigau „16-22 cine-a tras în noi? Iliescu, cine-a tras în noi?”.
|
E simplu.Atunci cand te bagi in ceea ce nu stii sau te bagi sa te afli in treaba
ti-o iei din toate partile
Citat:
Am observat că întotdeauna în istorie așa se întâmplă: În față ies idealiștii, cei dispuși să moară pentru ca ceilalți să scape de vreo robie.
|
Ar trebui sa-i intrebi pe cei care au murit daca au facut-o pt idealuri pt altii.
Daca si-au dat viata ca ceilalti sa traisca in libertate.
Sigur ca la prima vedere asa pare.Asa pare, atunic cand universul de informatii si cunostiinte este limitat.Insa pe masura ce ai multe cunostiinte si informatii dar si un pic de IQ peste medie este limpede ca lumina zilei ca totul a fost aranjat de cand a tradat Pacepa.
Citat:
Alții, din spate, îi încurajează la astfel de gesturi, știind că după ce rândul întâi va fi ucis, ei vor revendica victoria și vor face ceea ce știu mai bine cu ea.
|
I se spune manipulare.Buna-dimineatza.
Citat:
Cel mai mare pericol al lumii în care trăim acum nu cred că vine din partea sistemelor politice, ci din pervertirea și aplatizarea conștiințelor, din faptul că nu mai credem că merită să murim pentru ceva.
|
I se spune ideologie si este produsul sistemului politic.
Citat:
În primii ani de după Revoluție a urmat o efervescență spirituală. S-au publicat atunci multe cărți bune, care îi ajutau să găsească răspunsuri pe cei care aveau multe întrebări. Pe mulți i-a ajutat să-și afle credința, să (re)descopere Biserica. La TV erau invitați oameni deosebiți, preoți de excepție.
|
Dar in acelasi timp s-a dat drumul la avorturi si ti-au mutat casa de curve langa
Biserica.
Citat:
Peisajul era cu totul diferit față de ce vedem acum, când toată media servește parcă dracului consumismului. Iar faptul că am ajuns aici nu e o consecință a jertfei celor pe care Biserica îi cinstește ca eroi ce au murit inclusiv pentru ca ea să fie liberă.
|
Nu cred.Cred ca cei care au murit nici n-au realizat ceea ce li se intampla.
Nu cred ca s-au dus in strada cu scopul constient pt a muri, pt a-si da viata
pentru altul sau pt idealuri.
Au iesit in strada pt a sarbatori libertatea si nu pt a-si da constient viata pt
apararea libertitatii.
Un popor care s-ar jertfi pt libertate n-ar suporta atatia ani comunismul.
Asa cum un popor care ar vi avut "acei revolutionari" n-ar suporta sa fie
scuipat in ochi si umilit 20 ani.Nu se potriveste bre.Sunt chestii care se bat
cap in cap.
Sunt niste chestii logice pe care oricine le poate observa.
Biserica a picat (iarasi ?!) in capcana, asa cum a facut si cu #colectiv.