Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Dacă pui un "I" în loc de "i", ce zici, ce iese? E frumos să răstălmăcești?
|
Și ecumeniștii pun Iubire cu "I" majuscul, special pentru a transmite mesajul că ăla cu i mare, e Dumnezeu, dar nu-i, e dumnezeu, hristoși mincinoși, adică hristoși draci.
Ai citit scrieri ale ecumeniștilor? Păi e frumos să vorbești în necunoștiință de cauză?
Crezi că degeaba e numit ecumenismul, cea mai mare erezie a tuturor timpurilor? Pan-erezia ereziilor?
Omule!
Ovidiu B.!
Înțelegi dimensiunea cuvintelor ăstora? "PAN-EREZIA EREZIILOR" !
Vezi? Poți vedea?
Dumnezeu să-ți ajute, măcar să stai puțin să te gândești, să nu mai iei totul atât de repede de bun și să zeflemești. Nu mi-ai greșit cu nimic, ci pentru mântuirea noastră, am vorbit.
Repet, în postul 146, am spus Adevărul.
Oh, vai de noi, vai, că nu știm ce ne-așteaptă. Nu știm ce mare înșelare și prăpăd va veni. Și necredința noastră, grăbește toate lucrurile...
Doamne, ai milă de noi...
P.S.: Frate Neagu, vreau, da vreau să merg la pas, cu Hristos lângă mine. Nu vreau absolut nimic fără Hristos ! Mai bine să mor de orice boală, decât să ajung ca lenin... sau decât să merg un singur milimetru fără Hristos Iisus Mântuitorul, Fiul lui Dumnezeu și Dumnezeu adevărat, Calea, Adevărul și Viața, Poarta, Ușa, Cheia, Pâinea ! Amin.
"Căci aș fi dorit să fiu eu însumi anatema de la Hristos pentru frații mei, cei de un neam cu mine, după trup" - Romani 9, 3.
dar numai să vă mântuiți voi !
Vă dau viața mea, vă dau anii mei de viață, dar numai să vă mântuiți. Vă dau sănătatea mea, lumina ochilor mei, vă dau tot ce am, dar numai să vă mântuiți.
Vreau eu boala voastră, vreau suferința voastră, vreau răul vostru, să mi-l dea Dumnezeu, mie, dar numai să vă mântuiți ! Vă dau și mântuirea mea, merg eu în iad, vă dau locul meu din Rai, dacă voi primi Raiul, îl voi da cu drag, merg eu în iad, în locul oricărui ortodox, dar numai să vă mântuiți.
Înțelegeți că mântuirea e tot ce contează. Singurul lucru pentru care merită să trăiești și să mori pe pământ e Hristos, mântuirea.
Luptați împotriva păcatului, a patimilor și a ereziei, toată viața voastră, până la ultima răsuflare din pieturile voastre ! Și așa, vă mântuiți !
Amin !
Oooo... Doamne... ai milă de noi, Doamne...