View Single Post
Vechi 24.06.2015, 22:29:26
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Nu merg în discoteci. Iar acele fete, nu sunt superbe. Sunt demonice.
Aia-i lumea lor. Iadul care-l trăiesc din această viață.
Mă rog doar să le dea Dumnezeu timp de pocăință.

Da, dacă nu simți atracție trupească, nu se pot face copii.
Am și eu un secret pentru tine:
Și dacă simți prea multă atracție trupească, devii curvar și ori nu te căsătorești, umblând de la una la alta, ori te căsătorești și devi curvar și apoi nu mai ești atras de soția ta sau ea nu mai e atrasă de tine și îți părăsești soția, sau te părăsește ea, pentru altul, cu sau fără copii, sau are uniri intime cu altul, care o lasă însărcinată și tu crești copii lu' altu' toată viața.

Deci mai bine mizăm pe vomă... e mai sănătos. Alegi mai înțelept, și ea la fel, te ferești de curve, ea se ferește de curvari. Vă îmbrăcați, ca să nu atrageți pe nimeni, iar când vine momentul, unirii intime, vă atrageți reciproc la unirea intimă cea spre mântuire.

Dovedește că sunt în răspăr cu "creștinismul real"... Nu sunt din nicio organiziție și niciun partid politic, sunt apolitic, iar eu nu, nu am spus blasfemii și fanatisme, niciodată. Din nou, dovedește, te rog, biblic, patristic, dogmatic, canonic, istoric. Sau taci, că vorbești numai gogoșării, ca de obicei. Să taci, e cu folos spre mântuire. Dar nu vreau să taci dacă ajuți spre mântuire. Ci doar dacă ajuți spre iad, cum faci mai mereu, spre osânda ta.

Degeaba te tot trag eu de mânecă la mântuire, că tu tot dungulițe colorate albastru, roșu, galben, verde, din cilindre de plastic ai în cap... Și maimuțe și roboței care le folosesc...

Eu nu mai sunt de vină... fac mereu, tot ce pot...

Secularizarea și ateismul, în orice perioadă istorică, sunt din același motiv, ca orice necreștinism și ca orice sursă de războaie: lăcomia după: bani, faimă, putere, control, în toate domeniile. Atât.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote