View Single Post
Vechi 24.06.2015, 21:08:48
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vitiate Vezi mesajul
Igore, puritanu' ortodocs a lu' pesce...
Pai toti murim, bre. De ce sa nu ne bucuram de viata nitel? Ca niste calugari rasariteni fanatizati se apuca sa numere si sa defineasca modul in care omul se iubeste cu nevasta legiuita, e problema lor.
Corpul femeii e facut sa fie tinta. Sa atraga. Asa a decretat Creatorul. Asa ca ele isi expun ce stiu ele, din ce numeste stiinta insticnt si patericele cunoastere fireasca, ca are efect de semnal asupra noastra. Tu cum ai aparut pe lume, ayatolah crestin de recycle bin?
Intr-adevar, unii crestini exceleaza in ipocrizie. Macar calugarii aia dusi cu pluta, care fac tot soiul de reguli cretine pentru altii, sunt consecventi in ticneala lor mistica.
Nu sunt puritan, sunt creștin.

Iar tu ai gândire demonică... O spun cu durere... Că otrăvești nu doar mintea ta, ci și a altora care te citesc.

Cum Doamne iartă-ne, să spui că "corpul femeii e făcut să fie țintă"?
Unde-i citit așa ceva?
Sau e dor din mintea ta... vrăjmașă...
În Rai, înainte de cădere, Adam nu o poftea pentru unire intimă pe Eva. Lucrul ăsta a apărut după căderea în păcat.
Sfântul Vasile, spune că ar fi creat copii prin cuvânt, dacă nu ar fi căzut și ar fi biruit ispita șarpelui.
Iar tu spui că a fost făcută să atragă?

Expunerea aia, "cu ce știu ele", e pentru chemare la curvie, la desfrânare, să atragă, să-și etaleze bucățile de grăsime, dorite de oameni animalici, trupești, lipsiți de Dumnezeu și de orice lucru bun. Nici măcar morali nu mai sunt mulți.
Ele își mai etalează ce au să fie arogante față de alte fete care nu au ca ele. Să fie invidiate, să fie superioare.

Spre exemplu, mie, o femeie ce-și arată goliciunea, mi-e scârbă de ea. Mă gândesc la câți se vor uni cu ea, sau câți sau unit deja cu ea, în nebunia desfrânării ei. Îmi vine să vomit când o văd... Dar o iert, o iubesc în Hristos, mă rog pentru neputințele ei, să nu i le socotească Dumnezeu.

Personal, m-au atras fetele curate în gândire și simțiri, cuminți, acoperite, sfioase și foarte înțelepte, cu dovadă clară de atitudine înțeleaptă și creștină. Fetele care iubesc pe Hristos, Biblia, care sunt conștiente de faptele lor, care nu caută confortul și comoditatea și luxul, ci să nu smintescă, să se jertfească puțin pentru aproapele, să nu-i fie piatră de poticnire, să-i pese de slăbiciunile lui.
Așa trebuie să fie femeia !
Atunci dorești gingășia și frumusețea caracterului ei, mai ales, a gândirii ei, a atitudinilor ei, personalității ei creștine și sfințite.
Acum nu mă mai atrag nici acestea, că o am deja, pe cea care am căutat-o, slavă Domnului. Și ea mă căuta.
Altele caută iadul. Îl vor găsi.
Să nu vă mirați când vă înșeală soții voștri. Și nici când îi veți înșela voi pe ei.

Creatorul a creat pe tot omul frumos.
Că doară-i după chipul și asemănarea Lui creat.

Dar nu să se laude cu frumusețea lui, altor oameni. Nu să-și arate goliciunea, sau semi-goliciune. Ăsta-i iad.
Iadul e tocmai neputința de a ne lipsi de cele de aici din lumea materială, căzută. Adică de uniri intime, un exemplu.

Iar spui că petericele numesc "cunoaștere firească" ce se întâmplă azi cu desfrânatele societății, tot mai multe?
Aia numești tu cunoaștere firească?
Devi grosolan, în lupta ta împotriva lui Hristos.
Și spui că știința a numit instinct?
Păi atunci de ce mai există căsătorie? Te împreunezi cu cine-apuci, din plăcere. Ăsta-i și "trendul", nu? Spre asta se tinde.
Conștiința și rațiunea ne depărtează și diferențiază de regnul animal. NU ne bazăm pe instinct. Niciodată.
Că atunci, nu ne mai numim oameni, ci animale.

Spui că monahii sunt duși cu pluta?
Deci deja nu mai ești grosolan, te apropii furtunos de gândirea satanistă.

Și Hristos era dus cu pluta, nu? Excelează în ipocrizie?
Și Sfinții Apostoli erau duși cu pluta, nu? Excelează în ipocrizie?
Și Sfinții Martiri la Coloseum, erau duși cu pluta, nu? Excelează în ipocrizie?
Și Sfinții Părinți erau duși cu pluta, nu? Excelează în ipocrizie?
Și Biblia, Sfintele Canoane, sunt duse cu pluta, nu? Excelează în ipocrizie?

Ei fac "tot soiul de reguli cretine, consecvenți în țicneala lor mistică", nu?

După mintea multora, da, așa o fi. Dar ei sunt orbi, nu pot vedea că mintea, inima, ființa lor toată e dusă cu pluta.

Departe de Împărăția Cerurilor. Plutește, așa lin, în confort, în bunăstare, lux, comoditate, pășind pe calea strâmtă și îngustă și grea, pe care puțini o află, ce duce la viață, nu?

Nu! Vitiate. Nu!

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Aici ai zis-o, scurt si cuprinzător, si mai ales, la obiect!!
Ăstia evlaviosii si teologii de duminică sunt cei mai amatori de ... hmm, femei reale. :))
Cu măsura cu care judeci, femeie, cu acea vei fi judecată. Nu cu altă măsură. Parcă ai știi tu ce-i în inima oamenilor și în adâncul rărunchilor lor... Femeie... femeie...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 24.06.2015 at 21:20:36.
Reply With Quote