Citat:
În prealabil postat de catalin2
AlinB, nu e o argumentare stupida, e doar limitarea ta, atat in ceea ce priveste cunostintele, cat si a capacitatii de intelegere.
|
Da ma, nu am scoala tampeli care sa inghita orice aberatie pe post de produs intelept al unei inteligente superioare.
Recunosc, vinovat.
Citat:
Mi-ai scris un mesaj fara noima si logica, parca ai adunat niste cuvinte si ai incercat sa faci niste fraze.
|
Ti-au mai scris si altii inaintea mea, doi mai exact, in diverse forme, aceeasi idee.
Nu e vina niciunuia dintre noi daca tu n-ai fost capabil sa pricepi unde dai cu bata in balta pretinzand ca stropii sunt opera de arta.
Citat:
Ai incercat de fapt sa expui intelegerea ta protestanta, si un protestant ar spune exact ce spui si tu (de fapt au si spus pe forum, cand vorbeau de minuni), ca nu e nevoie de minuni, au credinta. Fara sa iti dai seama tu expui la majoritatea subiectelor invataturile protestante, din delasare nu ti-ai insusti minimul din credinta ortodoxa si ai ajuns sa prinzi din zbor alte invataturi. Nu sunt doar cateva neintelegeri, tu ai o credinta intreaga diferita, la fel un mod de gandire de tip protestant, adica invatatura ecumenista.
|
Da ma, cand cineva nu e de acord cu aberatiile tale vandute pe post de cea ma pura ortodoxie, trebuie sa fie protestanti, alfel nu e nici o alta explicatie, tu din start fiind micul Papa infailibil deci posibilitatea de a gresi e total exclusa.
Citat:
Daca are rost sa-ti explic, un ortodox a spus ca si catolicii au minuni (Fatima si Lourdes), iar eu i-am spus de ce acelea contrazic invatatura ortodoxa. Nu era nimic greu de inteles.
|
Pai trebuie sa-ti aduc aminte ca omul a intrebat ceva:
Citat:
În prealabil postat de Wryetui
Buna tuturor din nou. Discutand cu niste membri atei pe un forum englez, argumentul lor cel mai prevalent este cel al sutelor de religii, cum stiu ei care e religia cea adevarata cand sunt sute de ele si toti practicantii lor afirma a detine adevarul, cum stiu ei ca Hristos nu e unul dintre cei multi invatatori ai lumii? Eu sunt convins ca credinta noastra este cea adevarata, insa aceasta convingere nu vine de la mine, ci de la El care mi-a dat-o, dar cum sa-i lamuresc eu pe ei?
|
iar tu i-ai dat initial raspuns STUPID
Citat:
Cum am mai spus (poate si tie), adevarul il arata Domnul, prin minuni. Asa arata Domnul care e credinta adevarata, dintotdeauna. Desigur, exista si minuni de la vrajmasul in unele religii, asta e o discutie mai ampla.
|
Si dupa ce ti s-a atras atentia ca ai calcat in strachini, ai dat-o la intors, facandu-o si mai lata, precizand ca "argumentul este doar pentru ortodocsi".
Citat:
Gresesti, acel argument este doar pentru ortodocsi, cum am precizat.
|
Pai nene, aia de care vorbeste Wryetui clar nu sunt ortodocsi, aia sunt ATEI, cum le demonstrezi tu ca esti ala adevarat cu minuni adevarate, dintre sute de religii, facand trimitere pentru autenticitatea miracolelor ortodoxe, la dogma ortodoxa care EVIDENT nu este si a lor?
Wryetui n-a intrebat de miracole in dreptul lui ci ca raspuns la "argumentul" tau in care ai aruncat cu miracolele ca si cu grauntzele la gaini.
Pricepusi acuma de ce esti CUMPLIT de penibil?
Iar asa zisa lista a ta de argumente impotriva minunilor romano-catolice e la fel de plina de penibil, ca in afara de bilocatie si stigmate impotriva carora ai adus un argument singular si stupid, restul e varza, sunt aspecte care chiar tu ai recunoscut ca se regasesc si in ortodoxie.
Eu nu sustin ca ar fi adevarate - ca sunt sigur ca tare mult ti-ar mai place sa crezi asta, cum crezi si alte lucruri stupide, dar nu m-as avanta ca eroul sa argumentez ca sunt false daca as avea sacul (unii pot citi capul) asa gol ca tine.