Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Mai intai: cand am aprobat eu pedeapsa cu moartea ? De unde le scoateti ?
|
Păi aveți un articol în sensul ăsta pe blogul personal. Și mai aveți niște intervenții pe forum în care o lăudați pe baba care a pus un vreasc pe rugul lui Jan Hus. Am înțeles ceva greșit ?
Citat:
Pe urma: este condamnare la moarte uciderea celor 30 ? Ca si a celor 144 de la inceputul lunii ? Ca si a atator altora ? Pentru care crime au fost ei condamnati la moarte ? De care tribunale ?
|
Păi nu știm. Dacă au fost niște tribunale ecleziastice islamice, de niște imami sau mai știu eu ce, conform cu propriile lor norme juridice, cam la fel cu tribunalele inchiziției ?!! Cine știe, poate că ei nici măcar n-au fost torturați...
Citat:
In sfarsit: comparati cruciadele cu aceste crime ? Care este legatura dintre razboaie in care doua armate erau fata in fata, adunate sub steagurile Crucii, respectiv al Semilunei, formate din oameni inarmati fiecare, care plecasera la razboi fiecare, cu ce se intampla acum ? Numai reaua vointa (ca de imbecilitate nu va suspectez) va face sa nu vedeti diferentele.
|
Cruciadele sunt altă mâncare de pește. Nimeni nu confundă tortura și execuția prin ardere de viu, sau prin tăierea gâtului, cu războiul între armate.