View Single Post
Vechi 18.03.2015, 20:32:42
Ratacitorul Ratacitorul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Concluzia este in versetul 9!DAR FALSIFICARILE APARTIN LUI CORNILESCU
fostul protejat al domnitei Ralu ,ca sa nu zic altfel.B Anania pur si simplu a tradus corect indiferent de falsificarile unora inainte sau erori de traducere!De adaugat adauga protestantii si falsifica prin traduceri!Tu vii cu o biblie dovedita ca falsificata si incerci sa prostesti!!Folosirea Bibliei falsificate alui Cornilescu ca argumentatie dovedeste minciuna adventistilor!Biblia lui Anania completa cuprinde si textele originale dupa care s-afacut traducerea!Se poate acolo verifica corectitudinea traducerii.Dar multi nu cunosc asta pt ca uzual se foloseste ca redare doar traducerea in Romana!

Pt ca in seara asta am putin timp de cautat in notite de studiu mai vechi Iti arat ca sabatul este legamant doar pt evrei:
„Spune fiilor lui Israel așa: Băgați de seamă să păziți zilele mele de odihnă, căci acestea sunt semn între Mine și voi din neam în neam, ca să știți că Eu sunt Domnul, Cel ce vă sfințește. Păziți deci ziua de odihnă, căci ea este sfântă pentru voi. Cel ce o va întina, acela să fie omorât; tot cel ce va face într-însa vreo lucrare, sufletul acela va fi stărpit din poporul Meu. Șase zile să se lucreze, iar a șaptea este zi de odihnă, închinată Domnului; tot cel ce va munci în ziua odihnei va fi omorât. Să păzească deci fiii lui Israel ziua odihnei, prăznuind ziua odihnei din neam în neam, ca legământ veșnic. Acesta este semn veșnic între Mine și fiii lui Israel, pentru că în șase zile a făcut Domnul cerul și pământul, iar în ziua a șaptea a încetat și s-a odihnit”. (Ieșirea 31, 13-17).
Sunt cumva crestinii israieliti?Ce inseamna a sfinti?