Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Daca as fi fost in sinodul BOR, eu il puneam patriarh.
Va dati seama ce sinaxa frateasca facea cu Preafericitul Chiril al Moscovei, avand ca invitati pe Putin conducand un sobor de decorati in Ucraina, cum ii infierau ei pe "franco-latini" si cum totul se termina cu slalom pe mese printre sticle de Moskowskaia ?
Traiasca tovarasia! Haraso pravoslavia !
|
Dumnezeu să te ierte, că nu știi ce vorbești.
Cuvintele tale sunt aluncoase și prefăcute. Batjocorești și ucizi sufletele. Smintești pe cei mai mici ai lui Hristos.
Nu sunt rus, sunt român, dar Rusia și Ucraina, sunt cele 2 țări, cu populația cea mai mare de ortodcși de pe pământ.
Iar franco-latinii știu asta. Și au avut grijă să strice cel puțin imaginea, dacă nu și Adevărul credinței mântuitoare, prin crimele fraților și familiilor de creștini, între ei. Vai, vai, vai...
Nu ai altceva de zis, decât de împroșcat cu noroi, în Biserica lui Hristos, în Patriarhi și slujitorilor Lui, pentru că arată, demască și spun Adevărul.
Dacă rămâi în ce ești și ce faci, la Judecată știu că vei plânge groaznic și adevărat, ca mulți alții, dar acolo va fi prea târziu, mult prea târziu. Lacrimile tale nu vor fi lacrimi de pocăință, ci de neputință și nebunie, de groază și ură, în care ai trăit, încă de aici, încă de acum, prin cuvintele tale, ca cele de mai sus.
Te rog, suflete iubit, să mă ierți dacă te-am ofensat, dar nu am nimic personal cu tine și cu nimeni, ci cu nebuniile care există în ereziile celor cu care te aduni.
Vino la mântuire. Iată, te chem! Vino ! Vino la Ortodoxie. Cât încă mai ai timp...
Începe să trăiești în Împărăția Cerurilor, prin Dogmatica Empirică, încă de aici de pe pământ.
Îți recomand cartea, știu că nu o vei citi niciodată, ți-ai face o prea mare bucurie, dar totuși ți-o recomand:
http://www.familiaortodoxa.ro/2015/0...tica-empirica/
Până nu e prea târziu pentru tine...