View Single Post
Vechi 10.03.2015, 22:34:37
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasilescu65 Vezi mesajul
Biruinta este la final, a celor ce fac voia lui Dumnezeu. Luptele acestea de tip iconoclast sau iconodul, sunt niste copilariii si nu aduc nicio biruinta. Important este ca fiecare sa biruie in dreptul sau si sa aleaga calea cea buna, placuta lui Dumnezeu.

Eu, am o credinta crestin-apostolica si sunt incredintat ca daca merg pe urmele sfintilor apostoli (inclusiv in problema inchinarii la icoane) am ales drumul cel bun. Sfintii Apostoli nu s-au inchinat la imagini si nu au folosit nici un fel de obiect de cult. Tot sfintii apostoli ne dau doua indemnuri, de care trebuie sa tinem seama numaidecat:
- " calcati pe urmele mele caci si eu calc pe urmele lui Hristos" (1 Corinteni 11:1); asadar, sa facem precum sfintii apostoli, adica, fara icoane;
- "va indemn sa luptati pentru credinta data sfintilor odata pentru totdeauna" (Iuda, vers.3); ce a fost dat sfintilor apostoli odata pentru totdeauna, aceea sa se pastreze (fara adaugirile pagane aduse timp de 2000 de ani).

Asadar, fiecare sa lupte pentru el si sa hotarasca: merge pe calea apostolilor lui Hristos sau pe calea adaugirilor si nascocirilor. Aici este lupta si biruinta.
Ce tot vorbești acolo?
Ai citit ce s-a scris aici pe topic, până acum?

Sau vi și arunci cu rebuturi ale satanei din protestantism?

Nu au folosit Sfinții Apostoli obiecte de cult? Păi felonul ce-i, mânca-te-ar Raiul ? :) Ia spune ! Ce-i felonul ?

Ia uite aici:

II Timotei 4, 13: Când vei veni, adu-mi felonul pe care l-am lăsat în Troada, la Carp, precum și cărțile, mai ales pergamentele.

Cu un singur verset se demontează ÎNTREG protestantismul, cu FALSA lor urmare a Apostolilor.

Ce-i felonul? De ce l-a folosit Pavel, când a slujit cu Carp la Troada? Și a lujit și cu cărțile și pergamentele. Acolo erau scrise rugăciunile. Că altfel, nu le-ar fi cerut Pavel de prost, nu?

Nu? Hopaaa ! Ai grijă frate, ca-i să mergi în iad, ți-o spun cu durere și iubire, dacă nu ești în singura Biserică Creștină care mai există pe pământ: Ortodoxia, ai să sfârșești în iadul cel veșnic ! Ai grijă mare de tot !

Iar dacă stăruiești în în întunericul și nebunia satanei, vai ție și celor pe care îi urmezi. VAI în ziua judecății.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 10.03.2015 at 22:39:20.
Reply With Quote