Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Iluminatu este mizerabil ce faci, sincer.Nu stii decat sa arunci laturi,atat poti din ce vad, eu ti-am dat sansa sa arati competenta ta pe acest subiect.
|
Tu imi dai mie sansa sa imi arat competenta???
Cine te consideri? Tu decizi daca sunt competent sau nu?? Cine esti tu, mai, mediocrule?
Citat:
Igor e baiat mare, lasa-l sa raspunda pe el, in ceata aveti mai mult curaj din punctul tau de vedere?
|
Inca o data se confirma atitudinea ta fata de ortodocsi! JOSNIC!
Citat:
:) Unul singur, bine informat, clar si la obiect,ar fi suficient.Este chiar atat de greu? Nu ai putut sa raspunzi la nici o intrebare si ai spus prostii mari.
|
Prostii mari? Argumenteaza!
Rasfoieste putin ultimele postari referitoare la invierea petrecuta la mormantul Sf.Prooroc Elisei: cel care imprastie concluziile esti tu, tie iti este frica de concluzia ortodoxa a pasajului biblic si incerci sa aduci in discutie alte aspecte scripturistice cu scopul clar de a muta atentia spre altceva.
Ai atentia imprastiata? Sunt sigur ca stii ce zic Sf.Parinti despre atentia imprastiata, ca doar i-ai citit. Dar tu iei doar ce-ti convine din scrierile lor.
In aceasta abordare pe forum ai fost cel putin lipsit de perspectiva - eu unul te suspectez de rea-credinta. Esti mult prea orgolios sa te cobori la nivelul unor "bieti ortodocsi bigoti".