Citat:
În prealabil postat de centesimusvicesimusoctavus
Prietene, aveți deplina mea înțelegere (așa cum și colegul Pelerin a afrmat) atât în ce privește motivațiile voastre, cât și acceptarea confesiunii de la care și eu am plecat de altfel. Sunt de asemenea convins că elucidarea acestei spinoase probleme va avea loc abia la Dreapta Judecată a lui Dumnezeu când fiecare vom da socoteală de ce ne-am prezentat înaintea Împăratului cu haina proprie a faptelor, practicilor și gândirii și nu cu haina specială oferită de El.
|
Sunt secole de cand problema asta a fost lamurita, problema e ca voi fiind ajunsi mai tarziu la masa asta din care tineti musai sa prindeti ceva farimituri, nu prea aveti de unde sti asta.
Citat:
Noi credem conform Cuvântului Său că nu avem voie să ne facem reprezentări
înaintea cărora să ne închinăm și cărora să le dedicăm slujbe,
|
Da' aveti voie sa faceti reprezentari. Numai sa nu cumva sa va inchinati in fata lor.
Pai cand aveti crucea si Biblia pe perete (ca adunarile adventiste au astfel de simboluri) si va inchinati in adunari, nu va inchinati in fata lor?
Cum vine treaba asta?
Citat:
voi credeți conform Tradiției și practicii milenare că nu e nicio problemă. Rămâne de văzut cine va amuți (precum intrusul din pildă) când va trebui să dăm socoteală la Nunta Fiului de Împărat. Dumnezeu să ne ferească!
|
Pai si noi credem la fel, ca ca nu trebuie sa ne inchinam reprezentarilorsi sa le dedicam slujbe.
Noi o facem prototipului care Il reprezinta daca vorbim de Dumnezeu si oferim cinstire (daca e vorba de sfinti).
Ai ceva impotriva cinstirii sfintilor, pretins cunoscator al Scripturii?