Citat:
În prealabil postat de AlbertX
Eu inteleg foarte bine, au fost deranjati ca i-am contrat in mai multe locuri si acum se fac ca nu inteleg de ce am pus link-ul ala. Daca vei fi un pic atent, doar Yasmina mai lipseste ... dar ea apare de obicei mai tarziu pe forum, la fel se va manifesta si ea.
Ei aparau "libertatea de exprimare" a caricaturistilor folosind tot felul de lozinci abstracte, iar acum cand am aratat cam ce fel de caricaturi foloseau ateii de la Cherlie Hebdo, mi-au si sarit in cap, furiosi nevoie mare,... dupa cum ai vazut s-au cam simtit cu musca pe caciula. Ipocrizia unora este foarte perfida si greu de perceput, dar astfel de situatii ajuta la descoperirea unor caractere care aveau o parere foarte buna despre ei insisi.
|
Prietene este vremea sa te calmezi!
Dupa ce ai fost intrebat daca esti acelasi Daniel_orthodox ai inceput sa improsti cu ura si ai scris 3 mesaje care sfarsesc cu "sa va fie rusine!"
Chiar nu iti este jena? Tot activezi pe threadul asta dandu-ne la toti care nu suntem ce acord cu fanatismul tau in cap cu bate din citate !
Nu te intrebi putin care este duhul asta ce te anima? Ca unul sfintitor si ortodox nu este sigur!
Ce treaba ai cu mine? Cand apar si cand postez?
Total irelevant, functionez pe alt fus orar! Multumit ???