Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu
Era vorba despre acel gen de jurnalisti inconstienti prin modul lor de a se manifesta, care nu fac altceva decat instiga la ura si dezbinare. Repet, felul in care isi atrag pedeapsa lui Dumnezeu, nu cred ca depinde de noi. Noi nu vorbim de lipsa de credinta, ci de faptul ca nimic nu e intamplator. Fiecare primeste ceea ce merita, indiferent de judecata noastra subiectiva. A spus cineva de-aici ca i-ar fi vrut morti pe jurnalisti? Noi vorbim dupa ce lucrurile s-au petrecut. Nu le-am dorit noi si nici nu le-am provocat. Nu suntem de acord cu violenta unor fanatici, dar nu putem sa punem la indoiala dreptatea lui Dumnezeu, chiar daca ar fi sa vorbim de cele mai apropiate fiinte ale sufletelor noastre. De aceea am facut acel..."pomelnic" cu celebritati care au smintit lumea si care au fost pedepsiti intr-un fel sau altul. Nu se poate la randul tau sa nu fi facut vreodata legatura la astfel de coincidente.
|
Eu nu as fi sigura ca toata lista aia de celebritati si asocierea cu eliminarea pe care Dumnezeu le-ar fi pregatit-o este reala.
Eu sunt de parerea ca au fost prinsi in accidente nepregatiti,neimbracati in haina de nunta.
Toti care vomita in timp ce sunt incostienti se ineaca cu voma-asta stim deja!
Adica cei care contacteaza virusul hiv sunt pedepsiti de justitia Divina?
Doamne fereste!
Din contra noi trebuie sa ascultam de invatatura Sf.Ioan Botezatorul care ne indeamna sa ne pocaim pt ca nu se stie niciodata cand incheiem socotelile cu viata asta!
Asa si in cazul celebritatilor,au murit intr-un moment inoportun fara sa mai apuce sa se pocaiasca.
Unii s-au intors din moarte clinica sau unii sinucigasi nu au reusit sa moara -eu zic ca Dumnezeu ne da multe sanse si nu vrea sa ne piarda dar scuze,nu poate opri urmarea fireasca a pacatelor noastre:bolile venerice,coma alcoolica ,supradoza de droguri etc etc etc
Parerea mea in tot cazul...