Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
A nu fi de acord cu acele caricaturi nu înseamnă că ești de acord cu crimele comise. Detașază-te de această înțelegere greșită.
O explicație ar fi că e foarte greu de înțeles pentru noi, cei care am dus o viață cenzurată sub comunism, modul occidental de a interpreta libertatea.
|
Asta este problema voastra,a celor din Romania;eu aici am invatat lectia ca trebuie sa-i iubesc (macar sa-i accept pe toti oamenii)ce fac ei cu libertatea lor nu ma priveste,trebuie sa le respect libertatea avand grija in acelasi timp sa ma ingrijesc de sufletul meu.
Cum pacatuiesc altii,nu se situeaza nici macar pe planul 2 existential.
Evident ca exista diferente intre culturi si educatie,dar ele nu pot fi nivelate cu ajutorul armelor si a terorii.
Altfel Dumnezeu ne-ar fi luat pe toti ostateci si ne-ar fi crestinat cu forta si cu bataia!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|