View Single Post
Vechi 12.01.2015, 20:52:33
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ateii nu au nimic, doar convingeri filozofice. Ca nu e scris nicaieri in piatra ca tu ai dreptul sa scrii prostii pe forum sau Ahmed nu are dreptul sa-ti ia gatul.
Ateii au auzit de notiunea de respect si o stiu foarte bine, doar ca ei nu au respect fata de orice credinta, asta e de fapt problema.

Inlcusiv pe acest forum, daca ateii ar da dovada de un minim respect fata de credinta ortodoxa, totul ar fi altfel.

Albert Einstein: Am învățat să respect misterul.

Erich Fromm: Respectul este abilitatea de a vedea o persoană așa cum este, de a fi conștient de individualitatea sa unică. Respectul înseamnă grija ca cealaltă persoană să crească și să se dezvolte așa cum este.

Nathaniel Branden: Este o dovadă copleșitoare că, cu cât nivelul respectului de sine este mai înalt, cu atât îi vom trata pe ceilalți cu mai mult respect, mai multă bunătate și generozitate.

Charles Baudelaire: Există doar trei ființe demne de respect: preotul, soldatul, poetul. A ști, a ucide, a crea.

Dan Chișu: Definiția ateismului: Mă salut respectuos cu Dumnezeu de Paște și de Crăciun

Last edited by AlbertX; 12.01.2015 at 21:13:25.