View Single Post
Vechi 29.09.2014, 12:25:19
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
O afirmație gratuită. Nu văd nici o legătură între cei doi.

Înțeleg că nu doriți o justiție independentă, în slujba oamenilor cinstiți, ci una la cheremul politicienilor, care să-i protejeze pe corupții mici și mari și să-i pedepsească pe cei care vor să muncească cinstit.

Dacă doriți să observați cam ce s-a întâmplat în acest domeniu în ultimii 10 ani, vă propun acest articol, scris de un profesionist neimplicat politic.
Sunteti naiv daca credeti ca nu este nicio legatura ascunsa intre cei doi. Johanis e viclean. Nu iubeste Romania nici cat o iubeste Basescu. Asta este deja o legatura.

Cum sa nu-mi doresc o justitie independenta? Oo, cat imi doresc! Dar asa ceva nu exista in lume. Singura justitie dreapta si independenta e cea a lui Dumnezeu.
Toate justitiile lumii sunt intr-o oarecare masura supuse politicii. E la mintea cocosului.
Eu zic ca bine a facut Justitia din vremea lui Basescu ca i-a arestat pe unii corupti. Foarte bine. Dar pe ceilalti corupti ii protejeaza. A facut doar jumate de treaba. Daca iese Ponta presdinte, sper sa faca el jumatatea cealalta.