Citat:
În prealabil postat de CristianR
O afirmație gratuită. Nu văd nici o legătură între cei doi.
Înțeleg că nu doriți o justiție independentă, în slujba oamenilor cinstiți, ci una la cheremul politicienilor, care să-i protejeze pe corupții mici și mari și să-i pedepsească pe cei care vor să muncească cinstit.
Dacă doriți să observați cam ce s-a întâmplat în acest domeniu în ultimii 10 ani, vă propun acest articol, scris de un profesionist neimplicat politic.
|
Sunteti naiv daca credeti ca nu este nicio legatura ascunsa intre cei doi. Johanis e viclean. Nu iubeste Romania nici cat o iubeste Basescu. Asta este deja o legatura.
Cum sa nu-mi doresc o justitie independenta? Oo, cat imi doresc! Dar asa ceva nu exista in lume. Singura justitie dreapta si independenta e cea a lui Dumnezeu.
Toate justitiile lumii sunt intr-o oarecare masura supuse politicii. E la mintea cocosului.
Eu zic ca bine a facut Justitia din vremea lui Basescu ca i-a arestat pe unii corupti. Foarte bine. Dar pe ceilalti corupti ii protejeaza. A facut doar jumate de treaba. Daca iese Ponta presdinte, sper sa faca el jumatatea cealalta.