View Single Post
Vechi 01.09.2014, 08:28:37
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tomita Vezi mesajul
nu mai tin bine minte ce am facut de 23 august...de fapt nu acord importanta zilei decat atunci cand cineva de langa mine ii acorda importanta..
asta probabil si pentru ca nu prea imi place istoria...e bine sa stii ceva istorie (ca altfel te faci de ras la chestii importante) dar nu vad de ce sa despic firul din trecut ...probabil este si o chestie de gusturi...unora le place istoria...altora limbile, fiecare cu inclinatiile lui etc....nu cred ca faptul ca nu prea stiu multa istorie ma face mai putin roman
si sunt multe chestii din lista enumerata cu care nu sunt de acord, de exemplu ce treaba are a fi bun roman cu cumpararea produselor romanesti?...mie imi plac produsele bune sau avantajoase pret/calitate...sa imi cumpar in unele cazuri produse romanesti care nu-mi plac cel mai mult doar pentru ca sunt romanesti? ca sa fiu roman bun? mi se pare o aiureala...cei care sunt producatori romani, sa fie si ei buni romani si sa gaseasca o solutie ori fac calitate/pret buna, ori exporta ori sa iasa dupa piata...ca nu o sa traim ca in evul mediu doar pt ca suntem romani..
Nici mie nu-mi place istoria, adica nu-mi place istoria contemporana a tarii mele. Si despre istoria tarii mele din perioada 1943 - 44, nu pot sa fac aprecieri pentru ca nu stiu ce e adevarat din cate se povestesc. Tocmai de aceea am pus intrebarea sa aud si alte pareri...
Dar se vede ca sunt multi indiferenti. Si poate e mai bine asa.
Reply With Quote