View Single Post
Vechi 05.08.2014, 15:54:31
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Urechea mea e cam sensibila si am simtit o unda de rautate. As fi vrut sa simt in vocile lor caldura si pacea Duhului Sfant, iar cuvintele lor pur si simplu sa mi se lipeasca de suflet. Atunci as fi crezut.

Prefer sa ma insel crezand ca Parintele Arsenie Boca este un om placut lui Dumnezeu, decat sa ma insel considerandu-l cetatean al iadului. Ar fi un risc prea mare dupa parerea mea. Se loveste prea mult in valorile crestine in ultima vreme si asta ma doare.
Poate urechea ta nu are atata experienta duhovniceasca incat sa simta perfect Duhul Sfant.

Gresesti rau aici. Credinta noastra nu este intr-un om. Este in Hristos si in Sfanta Biserica. Sfintii vorbesc despre Hristos si trimit la Hristos.
Nu gresesti daca iti pui semne de intrebare intr-un mod cinstit, pentru a nu fi prada diavolului.

Si eu mult timp am tinut la Parintele Arsenie. DAR ESTE TIMPUL sa fiu putin cu "cap" si sa imi pun intrebari mature: ce zice Biserica de Parintele Arsenie ? Iar Biserica este si ierarhia si monahii si mirenii...

Si tu, ca si mine, trebuie sa asculti de Biserica. Eu sunt in indoiala si incerc sa clarific problema asta.... M-am atasat si eu de parintele Arsenie dar tbuie clarificate toate lucrurile.

Uite, acum ascult predica parintelui Serafim Badila. Zice exact ce zice toata lumea - cel putin la inceput. Dar nu vorbeste despre intrebarile si indoielile care sunt.

Si draga Antonia, lucrurile tuturor trebuie sa fie curate in final si fara sminteala.

Last edited by gpalama; 05.08.2014 at 16:14:58.