View Single Post
Vechi 09.07.2014, 22:04:35
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Ati visat pe bunica spanzurata strigand pe mama dvs, pe care nu o indragea. Stiati acest lucru, stiati si ca bunica e batrana si se apropie de plecare, si ati fi vrut ca sa o ierte pe mama dvs si sa se elibereze de ranchiuna ce i-o purta si eventuala vinovatie. Poate si dansa voia asta, si stiati, sau simteati, sau poate doar dvs doreati sa se intample asa. In orice caz, daca nu stiti sigur ca inainte sa moara batrana s-a impacat cu mama (sau macar daca s-a spovedit la preot), rugati-va dvs pt iertarea si linistea dn-ei. Cu bunicul, cred ca stiati, simteati ca e vaduvit si sufera dupa dansa, pt ca atat in cazul cand barbatul e tinut sub papuc, cat si atunci cand e tiran, el tot e dependent de femeia de langa el, si nu rezista mult fara ea. Si atunci cand se iubesc, de asemenea :). Si dvs stiati ca bunicului trebui sa-i fie tare greu fara dansa (in oricare din cele 3 ipostaze s-ar fi aflat), de aceia l-ati vazut chircit si dezbracat. Sau cel putin asta e parerea mea, asa vad eu o posibila interpretare :)
Reply With Quote