Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Hai sa-ti spun ceva, on topic: pe acest site publica articole preoti sau oameni cu studii teologice. Forumul este la doi pasi,ca sa ma exprim popular. Nu prea i-am vazut pe aici si sa-ti mai spun ceva: mai demult subsemnatul, remarcand un oarecare paralelism (lipsa de tangenta ca sa nu fiu delicat) intre ce scriau acei oameni pe site si ce-si crapau multi nervii pe aici, in discutii sterile, chiar am propus ca dansii sa intre in dialog pe aici.
|
Pelerin spre Rasarit, cred ca te inseli ... multi din cei care au scris articole pe saitul crestin-ortodox.ro au fost la un moment dat destul de activi si pe acest forum, doar ca foloseau alte nume pe forum si doreau sa ramana anonimi. Un exemplu este Eugen7 dar mai sunt si altii.
Faptul ca multi preoti considera nejustificat ca este mai bine sa ramana spectatori si sa nu intre in gura ateilor de pe acest forum, nu este un lucru bun. In trecut, in conditii mult mai vitrege, apostolii au infruntat dusmanii fata in fata ... si nu s-au ascuns in spatele unor explicatii puerile. Sa speram ca vor iesi din convalescenta cei care pana acum au fost doar simpli spectatori ...