View Single Post
Vechi 06.07.2014, 00:35:01
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Albert nu te supara pe mine,am profitat de ocazie pt a-mi exprima interesul pentru doua actiuni,una la stadiu de initiativa,despre caror efecte vom mai vorbi,vei vedea.Hai sa-ti spun ceva, on topic: pe acest site publica articole preoti sau oameni cu studii teologice.Forumul este la doi pasi,ca sa ma exprim popular.Nu prea i-am vazut pe aici si sa-ti mai spun ceva:mai demult subsemnatul,remarcand un oarecare paralelism(lipsa de tangenta ca sa nu fiu delicat)intre ce scriau acei oameni pe site si ce-si crapau multi nervii pe aici,in discutii sterile,chiar am propus ca dansii sa intre in dialog pe aici.Tacerea care s-a asternut m-a indemnat spre ample reflectii filosofice :) Acum poate tu vei avea mai mult succes si poate nu vei repeta o greseala a mea:am lansat ideea in eterul lumii virtuale fara sa-i intreb personal si direct.Cred ca tocmai de aceea ideea mea inca pluteste pe undeva,libera,fericita si ,,fara adrisant".Le inteleg retinerea foarte bine dar ca sa-l parafrazez pe Marin Preda timpul nu mai are rabdare :) Numai bine,scuze pt off topic,poate acum ma intelegi,fie si in parte,de ce am postat putin pe diagonala in raport de subiect.Sper sa ai mai mult succes,tu sau initiativa in sine.Vom mai discuta despre asta.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 06.07.2014 at 00:47:42.
Reply With Quote