View Single Post
Vechi 16.05.2014, 10:35:30
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Nu-i chiar asa Alin. Poti sa ai vise erotice si fara sa fi fost pus vreodata fata in fata cu factori ce tin de erotism.
Argumentul pentru aceasta ipoteza hazardata este..?

Citat:
exit legatura intre viata constienta si vise, dar nu atat de strana incat TOT ceaa ce visezi sa aiba legatura cu viata constinta.
Sigur, uneori visezi ceea ce se intampla in capul altora, daca te apropii prea mult de ei. Visele sunt molipsitoare.

Citat:
As putea sa inteleg locica, dar ea nu exista.
Dar sigur ca exista multa logica in afirmatia ta cu care ti-ai deschis dizertatia.

Citat:
Da, nu e ok sa faci cum am facut eu, nu ok sa ai relatii intime in afara casatoriei, nu sunt ok multe lucruri si sunt pacate, dar de acolo pana la a fi considerate desfranare niste...vise... e cale lunga.
Poate fi si scurta, depinde de fiecare.

Citat:
Si tot nu inteleg legatura dintre trandavie si desfranare. Adica eu dac m-am culcat inainte de casatorie cu omul care mi-a devenit sot, am fost lenesa? DE CE? CUM?! Fa-ma sa ineleg.
De obicei, cand oamenii n-au treba, isi gasesc de treaba..
Sa te casatoresti (ai facut-o), sa faci vreo 2-3 copii (asteptam..) pe urma vezi cat timp mai ai pentru distractii de genul asta. :)

Ideea este ca daca stii ce vrei de la viata, n-ai sa te implici nici macar emotional (in sensul erotic) cu o persoana cu care nu intentionezi sa te casatoresti.
Ce sa mai vorbesti de sex.

Iar daca e vorba de o relatia serioasa, urmeaza casatoria, poti sa mai astepti, ca nu pica cerul pe tine.
Doar daca n-ai altceva mai bun de facut in relatia respectiva pana atunci si vrei sa-ti omori timpul..
Cam asta e.

Nu stiu daca ai priceput, sau daca vrei macar sa pricepi.