Subiect: Despre Povedanie
View Single Post
Vechi 21.04.2014, 15:52:36
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de raul092 Vezi mesajul
Buna seara , ma spovedesc a 2a oara si am laut indreptar pentru spovedanie dar de acolo din 300 de lucruri care sunt cam foarte multe am facut de acolo si prima oara cand m-am spovedit la inceput de postul mare am zis cat de multe am putut si duhovnicul a zis ca nu e timp sa m-ai zic toate sa le zic numa pe alea care ma dor pe mine (incepusem sa le citesc din indreptar cele incercuite) si maine ma spovedesc din nou cum sa fac cum e mai bine sa zic ca dupa indreptar sunt multe care l-eam facut ?
Nu stiu cat de buna e folosirea acelei carti.Si eu am facut ca tine,si preotul se abtinea sa nu rida.Nu stiu cat de bine e aceasta, dar poate simtea ca incercuirile unor puncte ,cumva ,sunt facute pentru ca doctoria marturisirii sa o digeram mai usor.
De exemplu recitam de acolo : am curvit,am desfranat etc.
Si cu asta gata,pacatul era absolvit
Pe cand ,daca vine din interiorul tau,are mai multa valoare,cainta e mai mare
Cred ca indreptarul acela e potrivit inainte de spovedanie cu o zi doua,sa vezi cam ce pacate ai facut si sa meditezi la ele . Si intradevar sa le retii pe cele care dor cel mai tare.
De abia cu o spovedanie regulata ,cu pastrarea unui duhovnic ,vei ajunge sa constati ca cele 300 pacate de acolo sunt prea putine :)
Reply With Quote