View Single Post
Vechi 04.02.2014, 17:42:30
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
. Cu Adriana, insa, din cate stiu, am avut o relatie placuta pe acest forum. Tocmai asta o bulverseaza, probabil: faptul ca nu-i accept propunerea, ba dimpotriva, o critic! Dar nu cu Adriana am ceva, si nici macar cu Dl. Capsali, ci cu anomalia asta care sare in ochi: reprezentantul ortodoxiei romanesti in Parlamentul European. Voi ori sunteti prea naivi, ori aveti vreun interes. A fi ortodox, nu e mare lucru. Majoritatea romanilor sustin ca sunt. Inclusiv in Guvern si Parlament. A reprezenta ortodoxia, zic eu ca trebuie sa ai "fir rosu" cu Insusi Dumnezeu...
Nu ma deranjeaza ca nu accepti propunerea, pentru ca nu e nici o propunere. (in schimb insinuarile, recunosc, ca m-au surprins venind de la tine, dar ....... asta e; sunt altii p-aici de la care nu ma surprinde nimic si nici nu ma supara, probabil ca zilele lor se petrec virtual, nu stiu ce baiuri au si nici nu ma intereseaza).
Era un anunt.
Cine vrea sa-l sustina, bine, cine nu, nu.
Motivul pentru care am ales sa postez este acela ca, din punctul meu de vedere, nu mai vreau sa pun stampila pe nici un reprezentant al unui partid. As vrea ca si altii, independenti, sa aiba o sansa.
Daca aflu ca mai sunt, si imi convin, ii sustin si pe aceia sa-si poata depune candidatura, pentru ca m-am saturat de partide.
Ca o fi dl Capsali, ca o fi altul, o sa ma informez atat cat pot si atunci cand merg la vot, nu imi mai anulez buletinul de vot, ci ma orientez spre independenti.

Nu l-am investit pe dl Capsali cu "reprezentarea ortodoxiei" dar ma bucur ca este ortodox, practicant, nu de Paste ori de Craciun si apreciez faptul ca si-a luat inima in dinti sa faca un asemenea pas.

Iata, se dovedeste, o data in plus, ca nu e usor, ca imediat apar aruncatorii de pietre.

N-o fi perfect ca om, dar nici de condamnat nu cred ca este pentru faptul ca are o familie numeroasa (este acesta un motiv de a blama pe cineva, mai ales atunci cand cel care blameaza se prezinta ca fiind ortodox?). Dimpotriva. Decat sa isi ucida pruncii, prefera sa ii creasca.
Din ce si cum? Dansul stie, pana acum nu am auzit ca ar fi facut ceva condamnabil, reprobabil.
Ca nu ii place cuiva de vocea lui, ori de altele, e liber sa nu il sustina, care e problema?

Bine ar fi daca cei care vin cu tot soiul de insinuari, daca au ceva concret de spus sa spuna si sa isi asume ceea ce spun, nu sub un nick-name, ci public, curajos, barbateste.
"Eu, XY, il acuz de asta", cam asa face un barbat - ori o femeie- cu simt de raspundere, daca are motive.
(Editat: General valabil, nu te vizeaza direct aceasta zicere).

Daca insa nu au curajul sa faca asta, ar fi si mai barbateste sa taca.

Last edited by Adriana Cluj; 04.02.2014 at 20:17:38.