Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Nici nu trebuie dovedit nimic. Adevarul nu trebuie nici dovedit nici demonstrat. Adevarul este Cel ce este. Daca tu nu Il simti, nu Il cunosti, pe Cel ce este asta nu inseamna ca nu este.
Inalta-ti mintea si vei ajunge si tu sa Il cunosti pe Cel ce este.
|
Asemenea raspunsuri m-au facut sa consider majoritatea crestinilor naivi fara logica elementara. Daca pretinzi ca ceva exista, trebuie sa dovedesti ca exista. Existenta Divinitatii este imposibil de dovedit. Mereu vor exista mituri, povesti, relatari despre lucruri supranaturale, dar nici unul nu a fost dovedit, ele au ramas ceea ce sunt, credinte.
Autoanalizandu-ma, cred ca postez aici din dorinta de a convinge pe cineva de acest lucru si asta e aproape imposibil, chiar daca dai argumente pertinente e foarte greu sa schimbi parerea unui om pentru ca el nu va accepta nici un argument in defavoarea ei. Eu insumi am devenit ateu trecand printr-un proces lung de intrebari si raspunsuri cauzate chiar de citirea cartilor crestine si nu ca altii care pur si simplu au decis ca nu exista Dumnezeu desi nu stiu cu ce se mananca asta.