View Single Post
Vechi 07.01.2014, 23:35:42
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Se poate sa zicem sa fii grav bolnav si sa nu mergi la liturghie, sau sa fii la lucru duminica dar in rest ce scuze ai putea avea?
Sa nu fim rai! Oare noi am mers la Sf Liturghie, dintotdeauna? Uitam ca si noi am fost candva ca cei pe care Dumnezeu inca ii mai asteapta cu rabdare. Si-asa, daca privim in interiorul nostru cu toata sinceritatea, vom descoperi ca de cele mai multe ori, desi am fost acolo, mintea hoinarea, scana si punea etichete celor care "cantau la cobza" cand faceau semnul crucii, sau nu ingenuncheau cand toti o faceau, sau aveau imbracaminte nepotrivita, sau nu cunosteau bunul mers al slujbei, sau uitau sa-si inchida telefonul, sau... sau... E adevarat, multe dintre ele ne tulbura si ajungem sa gandim foarte urat, in ciuda faptului ca suntem intr-un loc unde se presupune ca... ne iubim!... Cat timp inca nu ne putem rupe de "critica", inseamna ca mai avem mult de lucrat cu noi insine! Cand totusi simtim ca ceva ne tulbura, sa lasam privirea in jos si sa ne rugam. Pentru noi si pentru cei ce ne tulbura! Curand vom simti diferenta!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote