Re:
Pentru mine acest forum a fost un mare colac de salvare, din multe puncte de vedere... Eram hotarata atunci sa-mi pun capat zilelor chiar daca aveam un copil mic, apoi cand am facut cunostinta cu acest forum, viata mea a capatat un sens, incet-incet... sunt profund recunoscatoare, pentru ca Dumnezeu mi-a indrumat pasii aici si mi-a dat putere sa lupt, pe drum inainte. Am intalnit oameni minunati si va multumesc pentru ca mi-ati oferit un spriin atunci cand am cazut din picioare, ca ma suportati si nu ma judecati... Nu merit toate astea, insa apreciez impactul pozitiv pe care acest forum l-a avut in viata mea. Chiar daca in acest moment trec printr-un dezechilibru financiar foarte urat si ma lupt cu deznadejdea, ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru ca sunt in viata, ca il am pe cel mic care in viitorul apropiat va face 5 ani si va multumesc voua ca nu m-ati lasat sa imi iau viata. Sper ca peste ani sa ajung acolo unde imi doresc si sa va pot multumi din nou pentru ca mi-ati dat o sansa la viata, atunci cand am avut cel mai mult nevoie.
|