View Single Post
Vechi 21.12.2013, 15:28:19
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Fata silitoare, pacat de tine ca ai ajuns sa te multumesti cu atat de putin, si nu doar profesional.

Soacrei sa-i zici sa-si educe fiul cu ideea de casatorie mai intai si eventual sa-l faca cumva sa inteleaga necesitatea copiilor, ca nu e vina ta in treaba asta si ce e mai rau, ceasul biologic la femei ticaie mai rapid decat la barbati in ceea ce priveste fertilitatea si nu numai.

Sau probabil ca nu asteapta neaparat de la tine..
Cu soacra-mea povestea e in felul urmator; femeia asta toata viata ei a fost o victima. Intai au terorizat-o parintii, apoi sotul, apoi copiii, iar acum chiar si cateii. Cu toate astea, parerea mea e ca divortul, faptul ca a plecat de langa barbatul acela, a ajutat-o mult, chiar daca al meu o acuza cateodata ca era mai bine daca l-ar fi suportat pe taica-su (batai, betii, adultere) si ar fi ramas langa el...
Cat despre nepoti, cu toate ca isi doreste, eu nu prea o inteleg ; acum cativa ani cand a ramas fiica-sa gravida, si tipul nu s-a grabit sa isi asume angajamentul, a dat inapoi si a incurajat-o sa renunte. Nu stiu de ce femeile din generatia asta traiesc cu convingerea(destul de ferma) ca e pacat mai mare sa faci un copil si sa nu ai ce sa-i oferi, decat sa faci avort. De parca asta ar insemna ca putem controla noi, in vreun fel, viata si moartea....urmatorul pas care ar fii, ca putem omori pe oricine ne sta in cale, sau ca putem sa ne luam singuri viata atunci cand nu ne mai convine???
In fine, nu stiu in ce masura e vina celor care gandesc asa, sau daca cumva au ajuns fara voia lor victime ale unor judecati mai 'globale"... Faptul ca Ceausescu a interzis avorturile nu l-a facut mai sfant nici pe el, nici pe noi, ba din contra, ne-a smintit mai rau, facandu-ne sa credem ca daca el, care era un om rau, a sustinut aceasta teorie, inseamna ca si aceasta este rea; ca oricine incurajeaza natalitatea este un tiran care doreste sa castige cat mai multi adepti? Oare asta sa fie greseala omenirii din toate timpurile, compararea lui Dumnezeu cu asemenea tirani, idoli falsi, care la inceput le promit o viata mai buna, apoi ii pun la jug???

(scuze de off-topic, a deraiat..)

Last edited by fallen; 21.12.2013 at 15:41:25.
Reply With Quote