View Single Post
Vechi 16.12.2013, 01:48:22
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Eu am apucat safac facultatea gratuit, fara taxa, ba chiar am luat si bursa, asa ca nu a fost nevoie sa le cer bani "de cheltuiala" alor mei , nici macar pt transportul in comun ca ni-l deconta primaria, parca. Atata doar ca nu plateam acasa chirie, intretinere, lumina, telefon, si-mi dadeau ai mei sa mananc, in schimb imi cumparam singura, de obicei, din banii mei, haine, obiecte personale, de igiena, etc, inca din timpul liceului, cand primeam alocatie, apoi am avutparte de burse deltul de generoase, suficient cat sa ne motiveze sa invatam sa luam note bune, in loc sa mergem la munca pt o suma de bani similara, neglijand astfel scoala, ceea ce nu pot spune neaparat ca a fost un lucru bun, cred ca era mai bine daca munceam (ceva, orice) din timpul facultatii, ca sa ma obisnuiesc cu munca si cu greutatile vietii, si o lasam mai moale cu invatatul.
(iar soacra-mea ne reproseaza mereu ca s-a atasat de catei pt ca nu ii facem noi nepoti; bine e o poveste mai lunga dar nu o pot redacta acum ca nu am "loc de intors")
Fata silitoare, pacat de tine ca ai ajuns sa te multumesti cu atat de putin, si nu doar profesional.

Soacrei sa-i zici sa-si educe fiul cu ideea de casatorie mai intai si eventual sa-l faca cumva sa inteleaga necesitatea copiilor, ca nu e vina ta in treaba asta si ce e mai rau, ceasul biologic la femei ticaie mai rapid decat la barbati in ceea ce priveste fertilitatea si nu numai.

Sau probabil ca nu asteapta neaparat de la tine..